230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Foto

Party do zore: Najluđa noć u Club-u Galerija (foto)

Večeri na kojoj se vrši ispraćaj nekoga ili nečega uvijek su posebne, ali najluđa noć u godini događa se upravo tako – jednom godišnje.

151231 galerija ng

To je noć u kojoj sve postaje dopušteno, padaju zavjese, pale se veliki reflektori i svako biva posebnim gostom koji zaslužuje sve što želi, a upravo to znaju u klubu Galerjia, kući sjajne muzike i vrhunskog provoda.

Naime, popularni klub Galerija i kada je u pitanju doček Nove godine nije iznevjerio svoje vjerne goste, pa je kako bi opravdao titulu najboljeg kluba ne samo u gradu, već i šire za najluđu noć u godini doveo popularnu pjevačicu Jelenu Jovanović. Popularna Zvijezda Granda i Playboy zečica pokazala je  kako se pravi lud i nezaboravan provod. Ispraćaj stare i doček Nove godine je prošao i više nego odlično, a neumorna pjevačica je brojnim hitovima atmosferu dovela do usijanja, a očekivano, najbolje i najužarenije je bilo od poslije ponoći pa na dalje.

Kroz Galeriju je u prošloj 2015. godini prošao arsenal domaćih DJ-eva i Live izvođača. Ipak, ne gledajmo samo u prošlost .. neka ona ostane u lijepom sjećanju i samo smjernica za budućnost koja dolazi. I ne zaboravite, svi koji su imali sinoć rezervaciju i večeras ih čeka ista!
Večeras zajedno repriziramo novogodišnju noć uz našeg DJ MIKA.

Vidimo se u instituciji dobrog provoda!
Vrata kluba otvaramo od 21 h, a sve rezervacije važe do 21:30 h!

(Sponzorisano)