230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Foto

Novogodišnje zagrijavanje u Kafanici (foto)

Polako kreće novogodišnje zagrijavanje, prethodna sedmica u Kafanici nadmašila je sva očekivanja, Kafanica je još jednom dokazala da je "number one" u regionu kada je provod u pitanju.

171218 kafanica

Zahvaljujemo Vam se na ukazanom povjerenju i pozivamo vas da i dalje budete dio najboljeg provoda u gradu, ove sedmice u vašoj Kafanici očekuje vas nezapamćeno dobar provod uz najbolje DJ-eve u regionu.

U srijedu će za Kafanicinim DJ pultom biti dobro poznato ime hercegovačke DJ scene - DJ Miko. Svi dobro znamo da je Srijeda u Kafanici najluđa žurka u Hercegovini, zato i ove srijede svi u Kafanicu.

U petak vas očekuje još jedna nevjerovatna žurka, žurka koja je postala sinonim za dobar provod, očekuje vas Kafanicin Ludi petak, a ovog petka za najbolje zabavne i narodne hitove bice zadužen DJ Gavrilo.

Naša sedmica traje tri dana, a završava se subotom, a ove subote za vas smo spremili more alkohola, nezaboravan provod i još mnogo iznenađenja uz našeg DJ Jelu.
Kafanica organizuje nagradnu igru, svake srijede, petka ili subote, popunite nagradni kupon u Kafanici i osvojite novi Samsung J3, a izvlačenje će se odrzati 01.01.2018.

Sva mjesta za Novogodisnju žurku su već rezervisana, a mi se izvinjavamo svima onima koji nisu uspjeli da rezervišu svoje mjesto u Kafanici.

Jedna je Kafanica!

Rezervacije na:
Mob: 065/940-120
Fb: Kafanica Bileca
Instagram: @kafanicabileca

PR