230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Gibonni pred punim trgom u Herceg Novom

Pred više hiljada građana hrvatski pjevač Gibonni je nastupio u petak uveče u Herceg Novom. Kako se i očekivalo bio je to pravi muzički spektakl.

140201-gibo

Publika je od početka koncerta pjevala sa Gibonnijem njegove hitove „Činim pravu stvar", „Žeđam", „Libar", „Ne odustajem"...

Koncertom Gibonnija i zvanično je otvoren 45. Praznik Mimoze Portonovi.

Tradicionalna manifestacija Praznik Mimoze Portonovi počela je danas izložbom cvijeća u nekadašnjoj rezidenciji Josipa Broza Tita u Igalu.

Na izložbi učestvuje 60 prozvođača i distributera cvijeća, kao i veliki broj proizvođača suvenira. Izložbu su otvorile glumica Dragana Dabović i Karina Vilson, supruga Džejmsa Vilsona, izvršnog direktora kompanije Azmont Investments, koja u Kumboru gradi luksuzni kompleks.

"Veliko mi je zadovoljstvo što muzika, kultura i pozorište baš u ovom prostoru otvaraju Praznik Mimoze. U moje ime, puno srce i velika zahvalnost organizatorima", kazala je glumica Dragana Dabović.

Karina Vilson istakla je da su ona i njen suprug počastvovani što su dobili priliku da učestvuju u Prazniku Mimoze.

„Cvijet mimoze je isti kao i vaša zemlja i kao Herceg Novi - istrajan je i simbol vječite vjernosti, u njih se lako možete zaljubiti", navela je Vilson.

Početak 45. Praznika Mimoze Portonovi obilježio je koncert poznatog hrvatskog muzičara Gibonnija. Na konferenciji za medije koja je tim povodom održana u Herceg Novom, umjetnički direktor manifestacije Zoran Živković saopštio je da je Gibonnijev koncert prvi u nizu događaja u okviru bogatog muzičkog programa februarskog festivala.

Jedan od najpoznatijih regionalnih muzičara, kojem je hercegnovska, ali i crnogorska publika mnogo puta uputila poziv za dolazak, rekao je da se rado odazvao pozivu da dođe. On je naveo da ima plan pjesama koje će izvesti na koncertu, ali da nije isključeno mijenjanje repertoara na samom događaju.

"Ne želim biti rob klišea - ako me publika ponese, a ponese me", kazao je Gibonni.

Komentarišući svoju popularnost i stvaralački damar, Gibonni je rekao da uvijek igra na kartu svoje inspiracije.

Autor brojnih hitova je poručio da se neće štedjeti pred publikom koja večeras od 21 sat bude na Gradskom trgu u Herceg Novom, kako bi zajedno proslavili početak još jednog Praznika Mimoze.

Brend menadžer Azmont Investmentsa Sara Ivanović dodala je da ova kompanija kao strateški partner u realizaciji Praznika Mimoze pokušava da rebrendira cijeli festival.

"To radimo poštujući tradiciju, čuvajući kvalitet i podižući sve na viši umjetnički nivo. Bez velikih zvijezda poput Gibonnija to bi nam bilo nemoguće", zaključila je Ivanović. (CDM)