230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Lepotica i "zver" - kombinacija za uspešan brak?

Koliko puta ste videli prelepu devojku sa ne tako lepim muškarcem? Sigurno ste se zapitali zašto je sa njim?. Evo i odgovora.

140224-beast

Momci, ako vam je nos kao kod Sirana, a ni zubi nisu baš "pod konac", nema potrebe da brinete - naći će se devojka i za vas.

Rezultati istraživanja su pokazali da su upravo muškarci ne tako idealne spoljašnjosti, prema mišljenju dama, pravi "materijal" za supruga. Naime, ženama koje traže čoveka svog života mnogo je bitniji karakter nego fizički izgled.

Američki naučnici su došli do zaključka da žene možda biraju lepe muškarce za vezu, ali kada je u pitanju "čitav život", ne smeta im nekoliko fizičkih nesavršenosti.

U istraživanju je učestvovalo više od 13.000 ljudi starosti između 15 i 34 godine. Učesnici su ocenjivani na osnovu privlačnosti, karaktera i doterivanja, piše "Dejli mejl".

Istraživanjem je, takođe, utvrđeno da bez obzira na to što se žene odlučuju da žive zajedno sa lepim muškarcima, to u većini slučajeva samo predstavlja probni period, ali ne i uvod u nešto ozbiljnije poput braka. (Mondo)