230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Ribe, srećan rođendan!

Ove godine, od 18. februara 2014. do 19. februara 2015. bi trebalo da se posvetite poslu, možda nekom novom zaposlenju ili projetku. Na ljubavnom planu vas očekuje zatišje, a što se zdravlja tiče - bavite se sportom, nemojte biti lenji.

140224-ribe

Ribama vladaju Jupiter i Neptun, a ove osobe drugi doživljavaju kao sanjare, utopiste, mistike. Uglavnom su religiozni. Oni imaju svoj posebni svet i puštaju vas u njega samo onoliko koliko oni misle da je dovoljno. Njih retko ko stvarno poznaje.

Potrudite se da u prvoj polovini godine budete posvećeni sebi i da od jula meseca planirate neke nove stvari u vezi sa poslom. Potrudite se da uštedite novac koji biste uložili u nešto profitabilno. Napravite dobar i detaljan plan pre nego što krenete u akciju, nemojte ništa prepustiti slučaju.

Saradnja sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta rođenja može biti ključ za uspeh. U svakom slučaju, okružite se stručnjacima, ali i optimističnim saradnicima.

Ove godine ćete malo manje biti pod stresom zbog partnera. Nećete jedno drugom više toliko zamerati neke stvari, bićete opušteniji. Neko putovanje, uvođenje novina u odnos, doprineće poboljšanju vaše veze ili braka.

Bitno je da Vi prvenstveno budete zadovoljni sobom, samo tako nećete gušiti partnera. Naročito budite uzdržani od svađa od marta do maja, pa će se stvari srediti. Mora svako da ima slobodu i svoj život, samo tako je moguće ostati u vezi ili braku.

Od jula do kraja septembra možete očekivati pozitivna dešavanja i neke lepe stvari kada je ljubav u pitanju.

Bavite se sportom, ali ne preterujte. Prvo se posavetujte sa lekarima, šta bi Vam najviše prijalo. Pazite šta jedete - mnogi pripadnici Vašeg znaka su skloni gojenju.

U prvoj polovini godine su mogući problemi sa bubrezima i urinarnim traktom. Pijte više vode. U drugoj polovini godine ćete se osećati malo bolje i imaćete više energije.

Poznati rođeni u ovom znaku su: Jelena Janković, Mika Antić, Olivera Katarina, Dragan Stojković Piksi, Segej Ćetković, Vesna Trivalić, Albert Ajnštajn, Rijana, Čak Noris, Adam Levin, Daniel Krejg, Brus Vilis... (Mondo)