230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

TROICKI: Zabraniće mi da dišem, Nole je pokazao da je veliki čovek!

Suspendovani srpski teniser istakao da odluke ITF postaju smešne i da mu Nole pomaže u momentima kada mu je to najpotrebnije.

140227-troicki


Tema kojom je Telegraf pre neki dan upozorio na nova pravila Svetske teniske federacije (ITF) da suspendovani igrač od 2015. godine ne sme da sarađuje sa drugim teniserima, naišla je na odjek i kod Viktora Troickog s obzirom da se to direktno njega tiče.

Troicki je suspendovan zbog toga što nije dao uzorak krvi na vreme, a već nekoiko puta je putovao sa Novakom Đokovićem po turnirima. Trenutno je u Dubaiju, ali...

- Sa Novakom sam u Dubaiju, ali niti mogu da uđem u teniski klub niti mogu da gledam njegove mečeve uživo. Ipak, Nole je pokazao koliko je veliki prijatelj i čovek. Pomaže mi u ovim teškim trenucima, kada mi je pomoć najpotrebnija – rekao je Troicki za Informer i dodao:

- Nisam imao kontakt sa ljudima iz ITF, ali sam video šta se najavljuje. Sve mi postaje smešno. Ne znam šta da kažem. Na kraju će mi zabraniti da dišem.

Približava se i kraj suspenzije, a Viktor je krenuo sa ozbiljnim treninzima.

- Sa pripremama za povratak počeću u aprilu. Treniram ja sada, treniraću i do tada, ali u aprilu počinjem sa pravim treninzima za turnire u julu. Lično bih voleo da se vratim u Umagu. Tamo sam igrao poslednji put, pa bih voleo tamo i da se vratim na tur – istakao je Troicki. (Telegraf)