230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Košta pod znakom pitanja, Barsa takođe oslabljena

Barsa i Atletiko odigrali su ove sezone tri utakmice i sve tri su se završile bez pobednika.

140401-barsaatletiko U La Ligi bilo je 0:0 u Madridu, a još u avgustu odigrane su dve utakmice španskog Superkupa, u Madridu je tada bilo 1:1, a u Barseloni nije bilo golova. Videćemo kako će biti večeras u Ligi šampiona...
Atletiko Madrid je suočen sa velikom problemom pošto je neizvesno da li će njegov ključni napadač Dijego Košta biti spreman za večerašnju četvrtinalnu utakmicu Lige šampiona protiv Barselone. Novopečeni španski reprezentativac napustio je u ponedeljak trening posle samo pet minuta zbog problema sa kolenom, a trener Dijego Simeone priznao je novinarima da će oporavak najboljeg strelca ekipe biti "trka s vremenom".

"Moramo da sačakemo do sutra (danas). Razgovarao sam sa lekarom, videćemo kakvo je stanje njegove povrede i onda doneti odluku. Danas je napustio trening i biće teško da se potpuno oporavi, ali, ipak, ima još dosta sati do utakmice", rekao je Simeone.

Kosta je u sjajnoj formi poslednjih nedelja. Postigao je šest golova na pet utakmica i jedan je od najzaslužnijih što je Atletiko na čelu Primere i što igra četvrtfinale Lige šampiona prvi put posle 17 godina. Problem više za "jorgandžije" je i činjenica da je Raul Garsija suspendovan, a mladi Havi Mankuiljo još uvek povređen.

Sa druge strane Herardo Martino ne može računati na svog prvog golmana Viktora Valdesa, koji će se nakon teške povrede kolena i operacije na teren vratiti tek krajem godine, verovatno u dresu nekog drugog kluba. Karles Pujol ima problema sa kolenom, ali je uključen u spisak od 22 igrača za ovu utakmicu, dok je Pedro Rodrigez juče normalno trenirao nakon problema sa želucem.

Večeras

Barselona - Atletiko Madrid 20:45

Mančester junajted - Bajern 20:45