230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Sajam sezonskih poslova u petak u Tivtu

Mini sajam sezonskih poslova pod nazivom Dan otvorenih vrata održaće se u petak, 11. aprila, u prostorijama Jahting kluba u Tivtu, u organizaciji kompanije Adriatic Marinas.

140409-sajam
Dan otvorenih vrata
Dan otvorenih vrata namijenjen je onima koji su u potrazi za sezonskim poslom, a svi koji se prijave imaće priliku da razgovaraju sa predstavnicima sektora marine, prodaje i marketinga, izgradnje, održavanja, maloprodaje, Jahting kluba, bazena Lido i Regent hotela.

Iz HR sektora hotela Regent Porto Montenegro kazali su da će najveći broj zaposlenih tražiti upravo ovaj hotel koji će biti otvoren ovog ljeta.

"Posao u hotelu Regent Porto Montenegro izuzetna je prilika za svakoga ko želi da napreduje u karijeri, u sferi luksuznih hotela i ko je spreman da udahne zivot onome sto nazivamo Regent filozofijom usluge, poručuju iz HR sektora ovog internacionalnog hotelskog brenda", kaže se u saopštenju.

Kandidati koji se žele prijaviti moraju sa sobom ponijeti biografiju, posjedovati dobro znanje engleskog jezika, komunikativnost i sposobnost rada u djelatnostima koje ih interesuju. Prošlogodišnji sajam sezonskih poslova izazvao je veliko interesovanje, a posao u Porto Montenegru tokom ljetnjih mjeseci pronašlo je preko 50 kandidata. Sajam će trajati od 10 do 16 časova. (CDM.me)