230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Jamiroquai zvijezda Sea Dance festivala

Popularni britanski bend, na čelu sa pevačem Džej Kejem, zabavljaće će hitovima na plaži Jaz kod budve. "Sea Dance" festival biće održan od 15. do 17. jula.

140430-jamaraquai
Jedno od najpopularnijih muzičkih imena, bend "Jamiroquai", na čelu sa ekstravagantnim pevačem Džej Kejem, biće glavne zvezde "Sea Dance" festivala, koji će od 15. do 17. jula biti održan na jednoj od najlepših plaža Jadrana, Jazu kod Budve.

Nakon više od dvadeset godina uspešne karijere, 25 miliona prodatih albuma, osvojene "Gremi" nagrade, "Jamiroquai" se pridružuju "Exit avanturi", da hitovima "Virtual Insanity", "Cosmic Girl"", "Little L", "Corner of the Earth" i mnogim drugim, pokrenu posetioce Sea Dance festivala na fanki morski ples.

"Sea Dance" festival predstavlja savršen završetak osmodnevne "Exit Avanture" koja, povodom 15. izdanja "Exit-a", otpočinje 11. juna na Rock@Exit festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi, nastavlja se na istom mestu 10 -13. jula na "Exit" festivalu, nakon čega se letnja žurka seli na Jadransku obalu.

Glavna bina "Sea Dance" festivala, kapaciteta 30.000 ljudi, u tri dana predstaviće publici tri omiljene bine sa "Exit-a": Main Stage, Fusion Stage i Dance Arenu. Međutim to nije sve! Ovom prilikom najavljujemo još omiljene tri bine sa "Exit-a", koje će svoje mesto naći i na "Sea Dance" festivalu: "Reggae Stage", "Latino Stage" i "Silent Disco".

Kamp "Sea Dance" festivala, smešten pored same obale mora, biće organizovan u zoni festivala, između Glavne bine i plaže. Kamp će biti otvoren od 14. do 22. jula, te će svim posetiocima pružiti nezaboravne letnje noći pod vedrim nebom, sa hiljadama mladih ljudi iz celog sveta.

U prodaji su ulaznice za "Exit Avanturu" sa pretprodajnom cenom od 6.990 dinara. Ulaznica za "Exit Avanturu" podrazumeva četvorodnevnu ulaznicu za "Exit festival" 2014. godine i trodnevnu ulaznicu za "Sea Dance" festival" 2014. Srednjoškolci i studenti ulaznice za "Exit Avanturu" mogu da kupe po posebnoj, povlašćenoj ceni od 5.990 dinara.

(Telegraf.rs)