230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Pogledajte najsmešniju parodiju za Google Glass (VIDEO)

U reklami za jednu banku prikazana je porodica koja pokušava da ruča sa ovim gedžetom na glavi, ali im to ne polazi za rukom. U nastavku pogledajte koliko je smešno to izgledalo.

140430-glases
Šale na račun Google Glass-a već su postale opšteprihvaćene, a najnovija od njih je i najsmešnija. Naime, nova reklama za jednu banku iz Kolorada pokazuje porodicu za stolom koja pokušava da večera dok nose naočare koje neodoljivo podsećaju na pomenuti gedžet.

Svi članovi porodice su zavisni od ovog uređaja. Mama pokušava da posluži obrok prosipajući veći deo po mužu koji ni ne primećuje šta se dešava jer je i sam zauzet mahanjem ruku kroz menije i pričajući "sam sa sobom".

Na drugom kraju stola, ćerka je zauzeta slikanjem selfija i haštagovanjem istih, dok se sin "brani" kao da ga napada nešto.

Pojavljivanje velikog broja smešnih klipova i parodija na račun ovog gedžeta, je verovatno znak da je njemu potreban potpuni redizajn kako bi uspeo na tržištu. Ovo je možda i dobra stvar za Google, jer uz pomoć njih može naučiti šta korisnicima smeta i na koji način ga unapredi pre zvaničnog pojavljivanja.

Pogledajte reklamu:

(Izvor: mashable.com)