230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Bajaga, Partibrejkersi, Brkovi, Jinx, Edo Maajka, Elemental na Mostar Summer Festu

Mostar Summer Fest je lani regiju ostavio s obećanjem da ove godine otvaraju ljetnu sezonu sa stilom.

140508-mostarfest

Nakon objave datuma Festivala (27. i 28.6.2014.) pokrenuta su i nagađanja o tome koji će bendovi nastupiti na pozornici Festa, tj bendova koji će moći nastaviti dobru vibru kakvu su lani započeli Siledžije, Zoster, Hladno Pivo, Pešes, S.A.R.S. i TBF.
„Lani smo nakon objave o pokretanju Festivala rekli kako se nadamo da je to početak jedne uspješne muzičke priče koju ćemo svake godine s našim izvođačima i posjetiteljima nadograđivati. Lanjski line up su činila uistinu vodeća imena regionalne muzičke scene, a drago nam je reći kako smo uspjeli i ove godine dovesti šest urbanih bendova koji garantiuju vikend za pamćenje u Mostaru. Obzirom da većina njih već dugi niz godina nije nastupala pred našom publikom, to daje posebnu draž i iščekivanje njihova gostovanja.", poručuju iz organizacijskog tima.

Ove godine na Mostar Summer Festu nastupaju:

Petak, 27.6.2014.:

• Elemental (HR)
• Brkovi (HR)
• Bajaga i Instruktori (SRB)

Subota, 28.6.2014.:

• Edo Maajka (BiH)
• Jinx (HR)
• Partibrejkers (SRB)

Kada govorimo o ulaznicama i dodatnim sadržajima na Festivalu organizatori poručuju: „Uskoro će kroz medije biti poznata cijena ulaznica, kao i prodajna mjesta. Ono što za sada možemo reći jeste da će se one moći kupiti u pretprodaji, te na dan Festivala. Takođe, drago nam je reći kako je lanjski uspjeh chill out zone samo još jedan motiv da i ove godine pripremimo dodatne sadržaje Festa, po uzoru na festivale u evropskim metropolama. Stoga, motivacije za dolazak na Fest, sigurni smo, neće manjkati. Vidimo se 27. i 28.6. u Mostaru jer TiSiFest!".