230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Pratite uživo LIVE STREAMING koncerta Vlade Georgieva!

 

Prvi put u zemlji i inostranstvu imaćete priliku da jedan veliki koncertni spektakl pratite iz svoje fotelje u petak 16.maja u 21 čas.

140515-vg

 

Zbog velikog interesovanja, za koncert Vlade Georgieva u petak 16. maja u Kombank areni, ostalo je još malo karata, i to na poslednjem nivou hale.
Za sve one koji nisu uspeli da dođu do svojih karata za koncert ili ne žive u Srbiji koncert ćete moći ekskluzivno da pratite u živom prenosu na našem sajtu.

Dobra atmosfera koja se podigla još pred sam konert, uključujući duhovite reklame sa Vladovim prijateljima poput Slobode Mićalović, Vojina Ćetkovića, Sergeja Trifunovića i mnogih drugih se očekuje i na samom koncertu koji će se održati u petak, 16.maja, u 21 čas.

U toku sutrašnjeg dana na BLIC:RS moći ćete da pratite sva dešavanja vezano za koncert, atmosferu iz bekstejdža, kako se publika provodi i naravno, ono što vas i zanima ko je sve došao od poznatih, kolega i prijatelja Vlade Georgieva. Live Blog će početi i pre koncerta oko 19 časova kada će vas Blic informisati o gužvama i prilazima Areni.

Naravno, koncert ćete moći da pratite uživo na sajtu BLIC.RS, na posebnoj strani koja će biti aktivna u petak na sam dan koncerta. Prenos uživo biće rađen u saradnji sa kompanijama Imlek i Bambi, odnosno vašim omiljenim proizvodima za zdrav život - "Wellness" keks i "Balans" jogurt. (Blic)