230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Predstavljena platforma za mlade talente „Novo ime“

Kompanija „Novo RS“, članica grupacije „Novomatic“, predstavila je 25. januara 2018. godine u Banjaluci projekat „Novo ime“, kojim će u narednom periodu pružiti podršku talentovanim pojedincima koji imaju između 16 i 30 godina i žive na teritoriji Republike Srpske.

180126 novomatic

Riječ je o pokretanju interaktivne platforme koja za cilj ima da prepozna i podrži mlade i neotkrivene talente iz oblasti obrazovanja, kulture, umjetnosti ili sporta, a potom i da im omogući da naprave iskorak na putu ka ostvarenju svojih ambicija i snova.

„Kao dio velike i uspješne Novomatic porodice, globalno prepoznate po društveno odgovornom poslovanju, odlučili smo da projektom „Novo Ime“ damo vjetar u leđa mladim i talentovanim ljudima koji će dobiti priliku da predstave svoj rad široj javnosti“, rekao je Aleksandar Aničić, savjetnik za prodaju i marketing kompanije „Novo RS“.
Centralno mjesto na kojem će se program razvijati je interaktivna platforma na internet adresi novoime.com putem koje će se svi zainteresovni moći prijaviti od 1. februara 2017. godine kada će projekat „Novo ime“ biti zvanično lansiran.
U narednih godinu dana, pobjednici će svakog mjeseca biti birani online glasovima prikupljenim na novoime.com, ali i putem društvenih mreža. Glasovi koje prijavljeni prikupe na platformi sa sobom nose 70%, dok glasovi na Facebook stanici donose 30% podrške.
U želji da nagrade talenat i znanje mladih, kompanija „Novo RS“ je osigurala mjesečni novčani iznos do 5.000 KM, ali i dodatnu savjetodavnu podršku koja im bude potrebna.