230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

WHITESNAKE NA 53. ZAJEČARSKOJ GITARIJADI

Iako su tokom vikenda pojedini mediji spekulisali sa potencijalnim nastupom grupe Whitesnake na ovogodišnjoj Gitarijadi, fanovi ovog popularnog benda mogu da odahnu – bend je na svom sajtu zvanično potvrdio da će otvoriti 53. Gitarijadu u Zaječaru!

190214 whitesnake zajecar

Gradonačelnik Zaječara, gospodin Boško Ničić, ne krije zadovoljstvo što je David Coverdale prihvatio ponudu da otvori ovu prestižnu manifestaciju i uvrsti Zaječar u spisak svetskih gradova koji imaju čast da ih Whitesnake uključi u svoju ’’Flesh & Blood’’ turneju.

’’Odmah po završetku prošlogodišnje Gitarijade, kada je Billy Idol potukao sve rekorde posete, fanovi su izrazili želju da vide Whitesnake na Kraljevici. Stupili smo u kontakt sa grupom kojoj je Srbija uvek bila jedna od omiljenih destinacija i dogovorili se da Whitesnake otvori ovogodišnju Gitarijadu, na obostrano zadovoljstvo! Kao najstariji rock’n’roll festival na Balkanu, imamo obavezu da svake godine dajemo što bolji i kvalitetniji program domaćoj, regionalnoj i stranoj publici i verujem da će Whitesnake prirediti spektakl, te potući rekord posete festivala’’ rekao je Ničić.

Podjednako optimističan je i jedan od najvećih pevača na svetu, David Coverdale: ’’Zaista smo uzbuđeni i ne možemo da dočekamo nastup na 53. Gitarijadi, 27. juna 2019. u Zaječaru! Gitarijada će samim tim postati deo velike i kontinuirane proslave 40 godina karijere grupe Whitesnake. Izuzetno sam počastvovan i zahvalan što četiri dekade, zajedno sa milionima fanova širom sveta, slavimo ljubav, dobru muziku i pozitivnu energiju! Hvala vam što ste zajedno sa nama u ovoj fascinantnoj misiji!’’

Trodnevni festival, od 27. do 29. juna 2019, održaće se na istom prostoru na Kraljevici kao i prošlogodišnji. 

 (Gitarijada.rs)