230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Rambova FAP mašina na Karotrcu

Antonije Pušić, odnosno Rambo Amadeus, objavio je ekskluzivne snimke svoje ljute makine kojom će se takmičiti na Karotrcu. Karić se zove FAP mašina i prvu takmičarsku vožnju imaće 7. marta na već tradicionalnoj hercegnovskoj trci od Gradske kafane do Škvera.

200223 karici

Osim Rambovog, dobili smo i sliku još jedne trokolice – Flying Socks ili Letećeg Čarapana.

Rambo je ovom prilikom na svom FB statusu napisao sledeće:

"Što smo stariji, sve češće zaboravljamo da je blagotvorno da se po nekad i igramo. U jurnjavi za statusom, novcem, neispunjenim ambicijama propuštamo - ono najljepše. Čistu igru. Razgovarao sam sa ljudima okupljenim u udruženju "Kapisti Slovenije". To su ljudi, moji vršnjaci, čak i nešto mladji, koji su u punoj snazi i radnom zamahu doživjeli i preživjeli " kolap" - izliv krvi na mozak. Pitao sam ih - da možete da se vratite neko vrijeme prije nego što vas je " udarila kap" - šta biste radili - šta bi u vašem životu promjenili ? Svi do jednog su odgovorili da bi radili 3 puta manje, a tri puta više bi se zajebavali. Evo manifestacije u kojoj se igra čitav moj rodni grad, nisam mogao da odolim - zaigrah se i ja".

Učesnici trke karića mogu biti svi starosne dobi između 14 i 65 godina, s tim što maloljetnici (osobe od 14 do 18 godina) moraju imati potpisanu saglasnost roditelja ili staratelja. Karić se sastoji od drvene šperpločne daske približno pravouganog oblika koja služi kao sjedište. Na nju su pričvršćene nepokretna zadnja osovina i pokretna prednja osovina. Na zadnju su stavljena dva manja kuglična ležaja van gabarita daske, a na prednju, na sredinu, jedan veći kuglični ležaj, koji se popularno nazivaju kuglageri. Osim toga, prednja osovina, onim dijelom van gabarita daske, služi kao upravljač.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon/Viber
+382 69 196 272 (Ivan)
+382 68 279 905 (Ana) ili e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Organizator Karotrca je NVO Maškare.

(Izvor: Hecegnovi.cool)