230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Stalno misliš na "ono"?

Da li sa tobom nešto nije u redu ako stalno misliš na seks? Ne brini, to je sasvim normalno ako voliš osobu sa kojom vodiš ljubav, naročito ako je vaša veza "u povoju".

120803-ono

Razlika između zavisnosti od seksa i fatalne privlačnosti je u tome što kod prvog slučaja ovisnik želi seks sa bilo kim, dok u drugom mašta isključivo o jednoj osobi sa kojom je već u vezi ili bi želeo da bude.

Dakle, ako je poželiš čim joj čuješ glas, ako se ona uzbudi pri samoj pomisli na tebe, ako vodite ljubav nekoliko puta dnevno, vi niste "seksualni manijaci" već zaljubljeni par koji oseća veliku uzajamnu privlačnost.

Ne bi bilo normalno da si u vezi sa osobom koja te ne uzbuđuje, koja ne utiče pozitivno na tvoj libido. Međutim, bitno je da oboje imate istu želju.

Ako tvoja partnerka ne pokazuje isto interesovanje za seksom kao i ti, moraš da se obuzdaš. Porazgovaraj sa njom o tome, možda će te njeno mišljene iznenaditi.

Često devojke, u strahu da će biti shvaćene kao neobuzdane nimfomanke, potiskuju svoje želje i čekaju da muškarci prvi reaguju.

Ako je "divlja" sa tobom ne znači da se tako ponašala i sa svakim muškarcem sa kojim je bila u vezi pre tebe. Pored tebe se, jednostavno, opustila i shvati to kao kompliment.

Opustite se i uživajte.

(MONDO)