230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Može li 68 koševa za 15 minuta?!

..može, pokazao je to Kobi Brajant na humanitarnom meču u Šangaju.

120822-cobe

NBA zvezda bila je počasni gost humanitarne utakmice u kojoj su učestvovali uglavnom poznati kineski glumci i pevači. U prvi mah nije bilo planirano da Brajant nastupi ali saigrači i navijači su tražili da ga vide na terenu pa je udovoljio njihovim zahtevima.

Ušao je u drugom poluvremenu kada je njegov tim zaostajao 29 poena. U petnaest minuta "divljao" je po terenu i dao 68 koševa! Doduše to mu nije bilo teško s obzirom na protivnike.

"Prvo poluvreme sam odgledao s klupe. Zaostajali smo devet razlike, a onda sam u poluvremenu shvatio da publika putem SMS poruka može jednoj od ekipa da dodeli dodatnih 20 koševa. Tako da smo na početku drugog poluvremena zaostajali 29! Hteo sam da budem kul, da odsedim celu utakmicu, ali rekao sam sam sebi zašto bih?! ", napisao je Brajant na svojoj službenoj Facebook stranici.

Priznao je američki košarkaš da se dobro zabavljao.

"Dvorana je bila puna, a navijači su mi pevali, doduše malo preuranjenu, pesmu srećan rođendan i zaista su me želeli da me vide na delu. To su sve glumci i pevači koji su sjajni u svome poslu, ali uopšte ne igraju košarku. Drugih 15 minuta shvatio sam kao trening i samo sam trčao i trčao. Na kraju sam ubacio 68, ali sve je to bila samo zabava. Drago mi je da su navijači uživali u šou! Nadam se da se kupovina ulaznica, s krvavo zarađenim novcem, ipak isplatila", zaključio je bek Lejkersa koji će 23. avgusta proslaviti 37. rođendan.

Imao je pre utakmice Brajant još jednu priliku da se istakne, odradio je solo nastup na električnoj gitari. Usledile su ovacije jer ga u Kini zaista obožavaju.

(MONDO)