181011 dineco kuhinje baner 200601 market99 baner

  • 150123 baner apis3
  • 150123 baner apis2
  • 150123 baner apis1

200701 banerosandic  200608 eko centar usce 170901 best baner
 
 
 
 

Šest razloga zašto muškarci obožavaju 'nevaljale' djevojke!

Nije ništa novo da se đavolaste djevojke bolje kotiraju kod muškaraca od dobrih anđelčića. Zašto je to tako?

120827-djeve

Donosimo vam šest glavnih razloga zbog kojih muškarci luduju za njima.

NE ŽELE OZBILjNU VEZU
Nevaljale djevojke su najčešće slobodne i nezavisne, zato im ne pada na pamet da sebe uvlače u ozbiljnu ili dugogodišnju vezu. S tim ne zamaraju muškarce, a oni nemaju strah od nedjeljnih ručkova s njenim roditeljima, crkvenih zvona i vjenčanja.

IZAZOVNIJE SE OBLAČE
Ovakve djevojke vole da uzbuđuju i izazivaju momke provokativnim i seksi oblačenjem, što muškarce neizmjerno uzbuđuje. S oblačenjem ističu svoju ženstvenost i izluđuju jači pol. Za muškarca nema boljeg afrodizijaka od cipela s visokom potpeticom, kratke suknje i dubokog dekoltea.

IMAJU BOLjI SMISAO ZA HUMOR
Muškarci u njihovom prisustvu ne moraju pretjerano da paze šta govore. Nevaljale djevojke se ne zgražavaju na sočne viceve i prostiji rječnik. Smiju se na glas i same dobace po koju. Muškarci se u njihovom društvu lakše opuste i pokažu svoje pravo lice.

UZIMAJU ŠTA IM TREBA
"Đavolice" se nikada ne žale, da je muzika preglasna, da su umorne ili gladne. Ne glumataju da bi dobile nešto. Jednostavno smanje muziku, odu da spavaju ili uzmu same da jedu, što muškarci vide kao veliki plus.

SLIČNIJE SU MUŠKARCIMA
Nevaljale djevojke imaju više zajedničkog s muškim polom nego njihove dobre koleginice. To muškarcima odgovara, jer im nije problem da se poistovjete s njima. Muškarci u njima vide pravu prijateljicu a ne samo partnerku ili ljubavnicu, piše Intimate Medicine.

DOBRE SU U KREVETU
Možda ovo i nije uvijek istina i pravilo, međutim muškarci su sigurni da jeste. Seks s "lošom" djevojkom koja pristaje na đavolaste igrice u krevetu, pa pored njegovih fantazija koje želi da ispuni ima i sopstvene koje se ne libi da podijeli s njim. (Cafe.ba)