230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

INTERNET HIT: "Traktorska ljubav" pukla na "Jutjubu", ispod pjesme Ace Lukasa!

"Kad ćeš već jednom shvatiti da te volim mamu ti j...m onu nenormalnu tvrdoglavu", zavapio je mladi Danijel. Nesuđena ljubav Snežana mu je odgovorila: "Nemoj više pijan da mi se motaš oko kuće!"

120829-hit

TRAKTORSKA LJUBAV ZABORAVA NEMA! Kakvi bre Romeo i Julija, nova srpska saga o neuzvraćenoj ljubavi preti da pomuti slavu ljubavnika iz Verone – glavni junaci su Danijel i Snežana, a njihova prepiska na Jutjubu je preko noći postala hit. Slučajno ili ne, Danijel je ljubavne poruke ostavljao u komentarima na numeru "Daleko si" koju su snimili Ivana Selakov i Aca Lukas, a tek kada je Snežana odgovorila nastao je pravi haos.

Kako opisati jade ostavljenog ljubavnika? Nikako! Zato je najbolje da pogledate njihovu razmenu poruka.

120829-hit1

Normalno, priča nikoga nije ostavila ravnodušnim, a Jutjub se usijao od navale ljudi koji su želeli da uživo isprate dramu traktorskih ljubavnika. Spot Ivane Selakov i Ace Lukasa je dogurao do više od 20 miliona pregleda, a na račun Danijela i Snežane je ostavljeno neverovatnih 13.900 komentara! U međuvremenu je mladi ljubavnik dobio i grupe podrške na Fejsbuku, a živi nismo da saznamo kako će se završiti ova ljubavna priča. (Telegraf.rs)