230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

ATIV S je prvi Windows Phone 8 smartfon

Iako smo mislili da će Nokia biti prva, na IFA sajmu Samsung je prikazo prvi Windows Phone pametni telefon na svetu, nazvan ATIV S.

120831-samsung

Uz predstavljanje operativnog sistema Window 8 kompanije Microsoft, Samsung je predstavio ATIV, novi brend među Samsungovim uređajima koji se zasnivaju na platformi Windows. ATIV, što je obrnuto čitana latinska reč VITA – život, predstavlja "zakletvu" kompanije Samsung da će svima olakšati život.

Samsungovi ATIV uređaji su jednostavni, moćni i lepi. OS Windows 8 je elegantan, intuitivan i kompatibilan sa svim tim uređajima. Čitava linija tih uređaja je dizajnirana da pruži jednostavno korisničko iskustvo pri čemu ćete moći da delite svoj posao i razmenjujete ideje, kao i da uživate u svim sadržajima.

Uz to, Samsungova aplikacija Family Story nudi zabavnu i intuitivnu razmenu sadržaja. Samsungov ChatON servis dopunjava popularni People Hub kompanije Microsoft pružajući širok opseg opcija za društvenu komunikaciju na svim ovim svestranim uređajima.

Samsung ATIV S je novi smart telefon za posao i zabavu koji nudi drugačiji, jedinstven doživljaj operativnog sistema Windows 8 spakovanog u mobilni telefon.

ATIV S poseduje minimalistički, ali prepoznatljiv Samsungov dizajn i jake mobilne Windows performanse sa čitavim nizom opcija za razmenu sadržaja i bolju produktivnost. Novi procesor sa dva jezgra od 1.5 GHz i HSPA+ konektivnost omogućavaju „tečno i brzo" pretraživanje interneta i uz dovoljno brz rad čak i kod najzahtevnijih igrica ili poslovnih aplikacija.

Korisnici mogu da uživaju i u "vizuelnom" iskustvu koje nudi najnoviji Windows Phone 8 na HD Super AMOLED displeju dijagonale čak 4.8 inča.

(MONDO)