230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Stanija dobija rijaliti: Saznaćete stvari koje ni ne slutite!

Za dobar honorar starleta je pristala da svu svoju intimu podeli sa kamerama koje će je neprestano pratiti.

120831-stanija

Gledaćemo Staniju i malo opuštenijem izdanju

Stanija Dobrojević uskoro će se pojaviti u novom rijalitiju, koji će se od 1. septembra snimati u njenom stanu u Novom Sadu, na Guarana foam festu i u beogradskim klubovima. Nakon učešća u "Survajveru", iz jedne privatne izraelske televizije su joj predložili da o njoj snime šou. Ponudili su joj honorar od 30.000 evra, odnosno za svaki dan po 1.000 evra. Iako se u početku nećkala, Stanija je kasnije pristala i potpisala ugovor sa strancima.

Šou će biti dosta provokativan, a kamere će zabeležiti sve što ona radi tokom 24 sata. I tako mesec dana. Pratiće starletu dok se tušira, presvlači, masira, provodi se po klubovima...

Starleta je potvrdila da će učestvovati u rijalitiju.

- Bilo je mnogo interesantnih devojaka u konkurenciji, ali su Izraelci izabrali mene, jer sam mlada, popularna i obrazovana. Moja tužna životna priča je bila presudna, naglašava Stanija i dodaje:

- Izraelce je zainteresovala moja biografija i ozbiljne teme, vezane za moj život. Rođena sam u Virovitici, dete sam iz rata, otac mi je bio uspešan ekonomista, koji se intezivno bavio politikom od 1991. do 1995. godine, kad su ga ubili Hrvati. U jednom danu sam izgubila oca, zapalili su nam kuću i bacili bombu na kola. Majka je ostala sama, s dvoje male dece, i tada smo se preselili u Srbiju. Srećom, tatine sestre su imućne, pa su nam finansijski pomogle, rekla je Stanija. (Smedija)