230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Knjiga koja je zavela cijeli svijet: "Pedeset nijansi - Siva"

Zašto je cijeli svijet izgubio glavu za jednim erotskim romanom? Odgovor najbliži tačnom glasi da je to zato što „Pedeset nijansi – Siva" ispituje mračnu, neistraženu stranu seksualnosti.

120903-siva

 

Knjiga za koju se može reći da je zavela ceo svet, predstavlja romantičan i neobuzdan roman, koji će vas opsedati, posedovati i zauvek se vezati za vas.

„Pedeset nijansi – Siva" je prvi deo erotske trilogije koji ispituje mračnu, neistraženu stranu seksualnosti. Roman je zabranjen u mnogim bibliotekama širom sveta, a tamo gde nije, na listama čekanja je i po više hiljada ljudi. Na veb-sajtu amazon.com – prva tri mesta zauzimaju sve tri knjige serijala.

Ovo intrigantno štivo počinje kao gotovo bilo koja ljubavna priča. Nakon što je studentkinja književnosti Anastazija Stil intervjuisala Kristijana Greja – sivookog, prelepog, moćnog poslovnog muškarca – oseća se izuzetno uznemireno. Ubeđena da je njihov sastanak loše prošao, pokušava da više ne misli na taj događaj – sve dok se Grej ne pojavi u prodavnici u kojoj ona radi i pozove je da izađu.

Neiskusna i naivna Ana je šokirana činjenicom da ga želi. Kada je on upozori da za nju bolje da među njima ne bude ničega, Ana ga želi još više.

Ana ne zna da Greja muče mračne želje i opsesivna potreba za kontrolom. Kada se upuste u strastvenu ljubavnu aferu, Ana će otkriti koje su njene stvarne želje ali i strašne tajne koje Grej skriva od drugih.

Proverite zbog čega je ceo svet izgubio glavu za jednim erotskim romanom. Ispitajte mračnu, neistraženu stranu seksualnosti.

O autoru:
E. L. Džejms je bivša televizijska producentkinja, supruga i majka dvoje dece. Živi u zapadnom Londonu. Od ranog detinjstva sanja o tome da piše priče u koje će se čitaoci zaljubiti, ali ostavila je snove po strani kako bi se usredsredila na porodicu i karijeru. Konačno je skupila hrabrost da na papir baci svoj prvi roman "Pedeset nijansi – Siva". Napisala je i "Pedeset nijansi – Mračnije" i "Pedeset nijansi – Oslobođeni".

(happynovisad)