181011 dineco kuhinje baner 180607 tepih servis baner2

  • 150123 baner apis3
  • 150123 baner apis2
  • 150123 baner apis1

  • 190914 siko baner
  • 190914 siko baner2
160123 mjesto za vasu reklamu 170901 best baner
 
 
 
 

Frizerska akademija FAIPA

U stambeno-poslovnom kompleksu "Luč" u centru Trebinja radi Frizerska akademija FAIPA, istoimene renomirane italijanske firme koja proizvodi vrhunske preparate za kosu. 

161013 faipa flajer1

Misija Akademije je usavršavanje stručnog kadra, te postavljanje standarda u obrazovanju mladih frizera u Trebinju i regionu. Vlasnici su Trebinje izabrali kao lokaciju koja nudi mogućnost bržeg i dostupnijeg obrazovnog centra velikom broju zainteresovanih sa područja cijele Hercegovine.

Naslovi:

 

Edukacioni program će Vas motivisati i inspirisati, obrazovati i pružiti znanje koje Vam je potrebno za Vaš profesionalni uspjeh. Vašim radom stičete najbolje praktično iskustvo za vašu profesionalnu karijeru.

Pored osnovnih frizerskih oblasti - šišanje (muško i žensko), kolorisanje, stajling, izrada svečanih frizura, njega kose... uključićemo Vas u posebne segmente kao što je vođenje salona, nadogradnja kose, komunikacija i konsultacija kao i kreativne tehnike kroz koje dolaze do izražaja vaš talenat i kreativnost kao modernog frizera današnjice.

Kroz proces edukacije vodiće Vas stručni tim profesionalnalnih frizera koji ce Vam pružiti znanje na svakom nivou, znanje koje vam dozvoljava da u potpunosti izrazite vas talenat.

Obrazovni sistem će raditi na konceptu osnovnog kursa u trajanju od 9 mjeseci, koji ima za cilj da sve polaznike osposobi za samostalan rad nakon završetka akademije, dok namjenski kursevi, omogućavaju već formiranim frizerima da dopune i unaprijede svoje postojeće znanje.

161013 faipa izlog copy

Edukativni tim Akademije sačinjen je od poznatih i priznatih frizera odnosno predavača.

  • Dušan Ličina, član saveza frizera, međunarodni žiror za žensku disciplinu, visestruki nosilac međunarodnih nagrada.
  • Zoran Visković takođe višestruki nosilac međunarodnih nagrada, trenutno angažovan u New York-u.
  • Stefano Santamarija glavni predavač akademije Faipa u Fimu
  • Andrea Tadić višetruki nosilac nagrada u disiplini punđe
  • Božidar Runić takođe učesnik mnogobrojnih evropskih seminara i takmičenja

161013 faipa flajer2

Akademiju mogu upisati svi koji imaju završenu osnovnu školu i svi koji su željni unaprijediti svoje znanje i saznati nove moderne tokove frizerskog zanata.

Kako se prijaviti?

Upis je već u toku i već imamo nekoliko prijavljenih kandikata. Adresa: Vuka Karadžića 10 (Luč), Trebinje, 89101. Prijave se mogu vršiti putem telefona 065/166-995, e:mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., i facebook stranica gde se kandidati mogu prijaviti on-line.