181011 dineco kuhinje baner 180607 tepih servis baner2

  • 150123 baner apis3
  • 150123 baner apis2
  • 150123 baner apis1

  • 190914 siko baner
  • 190914 siko baner2
160123 mjesto za vasu reklamu 170901 best baner
 
 
 
 

Kompanija IMAGE MASTER počela sa radom

U Trebinju je na adresi Republike Srpske 14, (Aleksina Međa), počela sa radom kompanija IMAGE MASTER koja se bavi veleprodajom i maloprodajom visokokvalitetnih aparata, pribora, namještaja, za salone ljepote, frizerske salone, SPA i wellness centre i kozmetičare.

161127 image master

Svečanom otvaranju i koktelu prisustvovali su vlasnici salona ljepote, frizeri, predstavnici Frizerske Akademije Faipa, make-up umjetnici, kao i brojni gosti i prijatelji. Komentari i utisci su više nego pozitivni, jer je sada u našem gradu, po povoljnim cijenama, dostupna profesionalna oprema, koju je do sada bilo moguće nabaviti samo u većim gradovima u okruženju.

Kompanija čije je sjedište u Trebinju na usluzi je svim onim koji u svom radu imaju potrebu za profesionalnom opremom, namještajem, aparaturom i inventarom. Kako tehnologija ide naprijed, moda i trendovi se konstantno mijenjaju. IMAGE MASTER d.o.o. odgovara tim izazovima, konstantno šireći program proizvoda u svojoj ponudi, te na taj način svojim klijentima omogućuje primjenu novih tehnologija i trendova u svojim salonima, a sve sa ciljem podizanja kvaliteta svojih usluga na veći nivo.

"Inspirisani novim trendovima ostvarili smo saradnju sa renomiranim svjetskim kompanijama čiji smo zvanični predstavnici i distributeri na tržištu cijelog Balkana. Među našim klijentima pronaći će se brojni saloni ljepote, kozmetički i frizerski saloni, saloni za manikir i pedikir, spa centri, make-up studiji i akademije, kao i svi oni koji su u potrazi za proizvodima svjetskih brendova iz oblasti našeg poslovanja. Uskoro otvaramo i maloprodajne objekte u centru grada o čemu ćete biti obavješteni", ističu zaposleni u Image Master kompaniji.

IMAGE MASTER kompanija osnovana je sa misijom da pomogne svim početnicima koji žele da svoju strast prema njezi i ljepoti, svoju kreativnost i ambiciju pretvore u posao, svim profesionalcima koji traže samo najbolje za svoj posao, ali i svim zaljubljenicima u modu i stil. 

Više informacija na web: http://www.image-master.ba