181011 dineco kuhinje baner 200601 market99 baner

 • 150123 baner apis3
 • 150123 baner apis2
 • 150123 baner apis1

200701 banerosandic  200608 eko centar usce 170901 best baner
 
 
 
 
Reklame

Tepih servis Trebinje

U Trebinju radi prvi specijalizovani servis za pranje svih vrsta tepiha po najsavremenijim standardima i najsavremenijom opremom.

180807 tepihservis

Servis koristi specijalnu opremu za ispiranje i centrifugiranje tepiha u procesu pranja, po čemu je jedinstven u gradu. Pored savremene opreme za čišćenje, u procesu održavanja vaših tepiha, koriste se specijalna uvozna ekološka sredstva (antibakterijska, antialergijska), posebno namjenjena za tepihe, a u zavisnosti od vrste materijala vaših tepiha serviseri prilagođavaju način pranja.

Dolazak po Vaše tepihe i vraćanje su besplatni
Minimalna cijena pranja je 10 KM

U mogućnosti da Vam vratimo oprane i osušene tepihe u rekordnom roku, bez obzira na vremenske uslove i godišnje doba.

180807 najbolji tepih servis u trebinju

Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitet.

Adresa: Geljov most 16
Radno vrijeme: Pon-Sub 08-18
Telefon: +387(0)65 027 116 - 
Facebook stranica

Evo 7 razloga zašto da izaberete baš njih:

 1. Zato što u svakom poslu pristupaju maksimalno profesionalno.
 2. Zato što u svom radu koriste savremene mašine.
 3. Zato što upotrebljavaju najkvalitetnija hemijska sredstva.
 4. Zato što je Vaše poverenje na prvom mjestu.
 5. Zato što poštuju Vaše vrijeme.
 6. Zato što kod njih niska cijena i kvalitet idu zajedno.
 7. Zato što imate BESPLATNO i odnošenje i donošenje tepiha.

Ukažite nam povjerenje i bićete prijatno iznenađeni profesionalnim odnosom, ljubaznošću i brzinom ekspresnog čišćenja tepiha. U svom poslu se zalažemo za pošten odnos i zaista za jeftino pranje tepiha, jer to znači Vaše zadovoljstvo i preporuku - poručuju iz Tepih servisa.

Prednosti mašinskog u odnosu na klasičan način pranja tepiha su višestruke:

 • Kvalitet pranja tepiha.
 • Tepisi su najmanje 50% bolje oprani nego na bilo koji drugi način jer je ispiranje takvo da svaki tepih možete da isperete do bistre vode. Voda prolazi kroz sve slojeve tepiha i sva voda mora da prođe kroz tepih da bi bila izbačena napolje.
 • Brzina pranja odnosno ispiranja i cijeđenja. Proces ispiranja i cijeđenja tepiha teorijski traje 3 minuta, mada u praksi su ta vremena manja, pogotovu ljeti kada tepih nije potrebno cijediti maksimalno zbog visokih temperatura. Brzinu dodatno povećava mogućnost ubacivanja više staza ili manjih tepiha odjednom, u jednom turnusu.
 • Kvalitet pranja resa. Problem "žutila" po resama posle sušenja tepiha je uobičajen kod klasičnog pranja tepiha. Međutim, prilikom centrifugiranja iz tepiha se izbaci cca 95% vlage tako da količina vlage koja ostane u tepihu ne može da se cijedi, već se prosušivanjem odstrani. Samim tim problem žutih resa poslije sušenja se odstranjuje, jer nema vode koja se cijedi niz tepih i isparava sa čime rese mijenjaju boju. Rese se peru, četkaju kada se pere i tepih, prije ispiranja i centrifugiranja i kako ih tada operete - takve i ostaju - bez promjene. Vrlo bitno - nema ponavljanja tj ponovnog pranja resa poslije sušenja - garantovano.