230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Saopštenje i čestitka CJB Trebinje

Centar javne bezbjednosti Trebinje povodom nastupajućih Božićnih i Novogodišnjih praznika svim građanima želi puno sreće, zdravlja i uspjeha.

101230-ng

S ciljem obezbjeđenja lične i imovinske bezbjednosti građana, kao i ranijih godina,

Centar će provoditi pojačane mjere i aktivnosti.

Policijski službenici će vršiti pojačane kontrole ugostiteljskih objekata kao i drugih objekata u kojim se okuplja veći broj građana. Takođe je planirana pojačana kontrola učesnika u saobraćaju u okviru koje će se evidentirati i sankcionisati svi prekršaji propisani Zakonom, a u okviru predmetnih saobraćajnih kontrola policijski službenici će preduzimati mjere i radnje iz svoje nadležnosti na sprečavanju i dokumentovanju krivičnih djela, pronalasku nedozvoljenih predmeta kao i pronalasku i procesuiranju izvršilaca krivičnih djela.

Da ne bi došlo do neželjenih posljedica po lica ili imovinu, apelujemo na građane da se suzdrže od upotrebe pirotehničkih sredstava, oružja ili minsko eksplozivnih sredstava.

Takođe, pozivamo sve građane da ukoliko raspolažu bilo kakvim bezbjedonosno interesantnim informacijama kao i informacijama o uočenim krivičnim djelima, prekršajima i drugim nezakonitim pojavama, da o tome odmah informišu nadležnu policijsku stanicu pozivom na broj 122 ili direktnim obraćanjem policijskim službenicima na terenu.