230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Šaraba: "Ostajem u Leotaru"

Trebinje, 11.01.2011. "Pored brojnih ponuda fudbalskih klubova iz Bosne i Hercegovine ponude stižu i iz nekih inostranih klubova, ali ipak imam namjeru da ovu polusezonu ostanem u trebinjskom Leotaru, klubu u kojem sam ponikao", izjavio je Zdravko Šaraba za Lokoportal.

110111-sabi

Zdravko Šaraba postiže pogodak

Kako kaže Šaraba, Leotar ima u planu da se plasira među sami vrh tabele i tako kao i 2003. godine pokuša da obezbjedi plasman na evropsku scenu. "Što se tiče jesenjeg dijela sezone ne mogu baš da budem zadovoljan plasmanom desetog mjesta, ali ipak sad imamo nešto lakši raspored i vjerujem da možemo dosta više,  uz par dodatnih korekcija na nekim pozicijama u timu."

Iskusni defanzivac Leotara do sada je nastupao za Sarajevo, Maribor, Laktaše i Dinamo iz Minska, ali ipak kaže da mu najviše godi da igra pred svojom publikom, za svoj matični klub i ako uspije da se dogovori sa čelnicima kluba,  najradije bi ostao u Trebinju do kraja svoje fudbalske karijere. I pored zimske pauze u klubu koja traje nesto više od mijesec dana,  on je ipak ostao aktivan i svaki dan naporno radi na fizičkoj spremnosti, kako bi dao maksimalnu podršku svom klubu u predstojećem nastavku sezoni.

Pripreme u Leotaru počinju 17. januara, za sada sa neriješenim pitanjem predsjednika kluba.

"Što se tiče šefa stručnog štaba ne znam da li će na toj poziciji ostati sadašnji trener Dragan Spajić Krcko, ali što se mene tiče moj izbor bi bio baš on, jer je u svom debiju na Policama pokazao da je dostojan klupe Leotara", rekao je za Lokoportal defanzivni igrač Leotara Zdravko Šaraba.