230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

FAIPA Seminar okupio hercegovačke frizere

U organizaciji firme Messina iz Beograda u Trebinju je održan stručni seminar šišanja, koloristike, kao i prezentacija preparata za njegu kose namjenjen profesionalnim frizerima iz cijele Hercegovine.

151214 frizeraj

Odličan domaćin je bio Frizerski salon DRAGSTOR iz našeg grada. 

Profesionalni frizeri iz Srbije su uz pomoć lokalnih modela na seminaru prikazali najnovije svjetske trendove o oblikovanju, kao i njezi kose kojoj se  posvećuje velika pažnja. 

Seminar je bio namenjen edukovanju stručne javnosti, te se vjeruje da će frizeri u Hercegovini već od sutra u svojim salonima početi da primjenjuju neke od novina. Seminar je trajao preko tri sata što pokazuje veliku zainteresiranost naših frizera za takve vrste zajedničkog rada na usvajanju novih modernih tehnika i upoznavanju sa novim trendovima u struci. Gosti su također imali priliku da učestviju u oblikovanju frizura tokom eventa. Atmosfera je bila izuzetna, brojni frizeri su imali samo riječi hvale za sve što su danas imali prilike vidjeti. 

"Ukoliko svi budu zadovoljni, a sigurni smo da hoće, možemo očekivati da se ovako nešto ponovi u Trebinju", riječi su organizatora.

Impresija sa Sajma: Kvalitetna italijanska profesionalna kozmetike za kosu FAIPA dolazi na domaće tržište zahvaljujući beogradskoj firmi Messina, koja vrši edukaciju, distribuciju i prodaju.

Iz bogate ponude, preporučili su:

  • farbe za kosu "sicura professional", sa pratećim proizvodima (hidrogen, blanš...)
  • kolor šampon za muškarce, bez amonijaka
  • liniju profesionalne kozmetike za kosu CITYLIFE, koja sadrži i visokokvalitetne prirodne sastojke, kao što su: ulja argana, makadamije i masline, proteini iz mlijeka, keratin i proteini sjemenki moringa (u Aziji poznata kao biljka sa "magičnim svojstvima", jer liječi preko 200 bolesti i poremećaja). Sinergijsko dejstvo ovih sastojaka pomaže u hidrataciji, revitalizaciji i njezi svih tipova kose, čemu su prilagođene kompletne linije za profesionalnu upotrebu u frizerskim salonima.
  • liniju profesionalnih proizvoda za oblikovanje kose.

(Sponzorisano)