230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Tamara Tomović: I MANNHEIM...

Kada je u pitanju profesorica njemačkog jezika Tamara Tomović, možemo reći da pored predanog rada i sjajnih uspjeha njenih polaznika, konstantno radi na unapređenju tradicionalnog načina školovanja.

161004 tomovic

Kao što znamo profesorica Tomović već duže vrijeme koristi Online časove, koji su se pokazali kao veoma efikasni. Ovaj način polaznicima omogućava najefikasnije  iskorištavanje vremena, kao i posebno dinamičnu interakciju između profesora i učenika.

U nastavku teksta Vam donosimo i živi dokaz kako ovakav način školovanja može biti itekako funkcionalan, a sa sobom nosi i određene prednosti.

Poštovana profesorice,

Kako sam zbog moga odlaska u Njemačku, u Mannheim morala prekinuti časove u Vašem kabinetu, malo sam brinula šta sada. Mislila sam da živu komunikaciju u prenošenju znanja i učenju ništa ne može da zamijeni. Kada ste mi predložili, da zbog neophodnosti polaganja ispita, časove nastavimo Online Blended Learning, via Skype, iskreno bila sam malo zatečena:

Kako će to funkcionisati?
Kako ćete mi ispisivati konjugacije za nove glagole?

Ali kada smo počeli raditii i kada sam vidjela da polje za pisanje poruka može poslužiti mnogo pametnijoj stvari, kao što je učenje novih glagola, novih riječi, bila sam oduševljena. Osim toga sve napisano ostaje pohranjeno, tako da se poslije časa može prepisati. 

A pisma neophodna za sve nivoe znanja njemačkog jezika!

Njih ste mi ispisivali prije časa da ne bi gubili dragocjeno vrijeme za učenje. Sve je bilo isto kao u vašem kabinetu!!!

A rezultati:

Goethe Institut Mannheim 25.07.2016 .Sertifikat Start Deutsch - A1
Goethe Institut Mannheim 19.09.2016. Sertifikat Start Deutsch - A2.

Nastavljamo dalje Online Blended Learning, via Skype do Start Deutsch - B1.

Hvala Vam,
S poštovanjem,

Mira Barović

(Sponzorisano)