230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Četiri krivična djela na području I. Hercegovine

Na području Policijske uprave Trebinje, dana 19.04.2017. godine evidentirana su četiri krivična djela. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda.

140404 policija1


Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je, da je neposredno prije prijave pokušana krađa putničkog automobila „Golf V“. U toku je rasvijetljavanje krivičnog djela „Krađa u pokušaju“.
Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je radniku jedne zdrastvene ustanove prijećeno. U toku je rasvijetljavanje događaja koji je kvalifikovan kao krivična djela: „Izazivanje nacionalne, rasne ili vjerske mržnje, razdora ili netrepeljivosti“ i „Ugrožavanje sigurnosti“.
Policijskoj stanici Bileća prijavljeno je da je jedno lice uputilo SMS prijetećeg sadržaja drugom licu. U toku je dokumentovanje krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“.
Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala E.A. počinilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.
Policijska stanica Nevesinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala D.M. počinilo krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.