230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Veliki odaziv struke na RÖFIX prezentaciji u Trebinju

U predivnom ambijentu restorana BG u Trebinju protekle noći održana je uspješna RÖFIX prezentacija, na temu inovativnih betona i termo-izolacionih sistema.

170517 рофикс

Produkt menadžeri kompanije RÖFIX predstavili su najsavremenije proizvode koji odgovaraju evropskim i nacionalnim normama, pravilnicima i smjernicama čime se uveliko doprinosi povećanju kvaliteta proizvoda na tržištu BiH, ali i njihovoj pravilnoj ugradnji.

Predavači su se posebno osvrnuli na inovativne proizvode i sisteme kao i na važnost njihove ispravne ugradnje međusobno ispitanih i kompatibilnih proizvoda sistema.

Što je to CreteoPhalt? Kada i gdje se može ugraditi? S kojim se maletrima sanira beton? Koje su prednosti inovativno termo-izolacionog sistema RELAX? Da li se njime rješava problem pojave jastuka na fasadi zbog npr. visokih temperatura? - pitanja su na koja je stručna publika dobila odgovore na prezentaciji, održanoj u organizaciji firme RÖFIX.

Veliki interes za prezentaciju

Prezentaciji je prisustvovao veliki broj ljudi iz oblasti građevinarstva i arhitekture, kao i inženjera, preduzetnika i izvođača građevinskih radova iz svih gradova istočne Hercegovine.

"Rofix je, globalno, pozicioniran kao Premium Brand, sa konstantnim naporima da se razlikuje od konkurencije po kvalitetu i inovativnosti. Tako je i na našem tržištu i mi ne želimo da ulazimo u cjenovne trke sa konkurencijom. Naša ciljna grupa jesu kupci koji žele kvalitetna i dugoročna rješenja" istaknuto je između ostalog na prezentaciji u Trebinju. 

Sve učesnike prezentacije RÖFIX je počastio promo materijalom, nakon čega je poslužena i večera gdje su svi zajedno uživali u delicijama poznatog restorana.

Tradicija duga 126 godina

Istorija firme RÖFIX seže u daleku 1888. godinu. Tada su naime, braća Josef i Meinrad Wehinger u svome malom rodnom mjestu Röthis-u pored Feldkirch-a, u austrijskoj pokrajini Voralberg, osnovali palionicu cigle i kreča. Ono što je započelo kao palionica kreča s izrazito skromnim sredstvima, nakon više dekada ekspanzije razvilo se u internacionalni koncern. U preko deset evropskih zemalja RÖFIX nudi kompletan asortiman, te je snažan partner izvođačima radova i kupcima građevinskog materijala. Inovativnim proizvodima, pridavanjem velike važnosti kvalitetu i razvijanju organizacije, RÖFIX-u je uspjelo osigurati veliko tržišno učešće  u centralnoj i jugoistočnoj Evropi. Vrhunac rasta predstavlja sinergija RÖFIX-a s KREISEL-om, GREUTOL-om, HASIT-om te FIXIT-om u krovnu organizaciju FIXIT GRUPPE.

Korisni linkovi:

Betoni:
http://www.roefix.ba/O-nama/Aktualno/Novosti-o-proizvodima/Creteo-R-Repair
http://www.roefix.ba/O-nama/Aktualno/Arhiva2/Arhiva-2015/Uspjesna-ugradnja-ROeFIX-Creteo-R-Phalt-a/(language)/cro-HR

Termoizolacioni sistemi:
http://www.roefix.ba/O-nama/Aktualno/Novosti/Izolirajte-kucu-jednim-od-ROeFIX-termo-izolacionih-sistema-i-ustedite
http://www.roefix.ba/O-nama/Aktualno/Arhiva2/Arhiva-2014/ROeFIX-RELAX/(language)/cro-HR

(Sponzorisano)