230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Plesni klub MARIS održao jubilarnu desetu plesnu reviju (foto+video)

Jednoiposatnim koncertom večeras je u prepunoj sali Kulturnog centra u Trebinju održan tradicionalni Godišnji koncert plesnog kluba "Maris" koji je ovom prilikom obilježio deceniju uspješnog rada i postojanja.

170617 марис

Plesnu reviju svečano je otvorio predsjednik kluba Slaviša Sredanović, rekavši da je 10 godina postojanja plesnog kluba obilježilo osvajanje velikog broja medalja, dok je kroz klub prošlo preko 1.500 plesača,  zahvaljujući kojima je MARIS postao prepoznatljiv brend grada Trebinja i ambasador Bosne i Hercegovine.

Posjetioci su večeras bili u prilici da vide nastup preko 150 plesača svih uzrasta, uz najatraktivnijie koreografije iz svijeta modernog plesa, koje su im poslednjih godina donijele uspjehe na regionalnim i državnim takmičenjima.

Iz uprave "Marisa" kažu da je ovo posebno veče za klub koji kruniše izuzetno uspješnu deceniju, ali i revija koja promoviše ples, timski rad, povjerenje, ljubav i prijateljstvo.

“Hvala svima koji su bili dio desetog jubilarnog koncerta, a posebna hvala gradskoj upravi Trebinja, koja je ove godine bila pokrovitelj i koja je prepoznala naš plesni klub kao najboljeg promotora grada Trebinja širom regiona. Sretna sam što smo uspjeli uz podršku članova, roditelja, sponzora organizovati ovaj koncert i pokazati našim sugrađanima sve naše uspjehe i plesno znanje", rekla je za Lokoportal je Aleksandra Vreća, trener Plesnog kluba Maris.