230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

32 medalje za PVK Leotar na Memorijalu "Srđan i Maksim"

U Trebinju je završen 13. Međunarodni plivački miting "Srđan i Maksim" koji je okupio 305 plivača iz 18 klubova, Srpske, BiH, Hrvatske, Crne Gore, Norveške i Srbije.

170618 пливање Ukupan pobjednik je PK "Velež" iz Mostara, drugo mjesto APK "Zrinjski", a treće mjesto osvojio je PK "Budva".
Organizatori su prezadovoljni brojem takmičara koji je rekordan do sada kao i postignutim rezultatima na takmičenju.

U Plivačkom vaterpolo klubu su zadovoljni postignutim rezultatima jer su osvojil 5 zlatnih, 11 srebrenih i 16 bronzanih medalja i uz ukupnom plasmanu su zauzeli 5 mjesto.
"Mi smo prezadovoljni rezultatima jer smo tek prije deset dana ušli u naš bazen i ovo je pokazatelj kada za deset dana djeca osjete bazen imaćemo dosta bolje rezultate"rekao je predsjednik Zoran Čučković predsjednik Plivačkog vaterpolo kluba "Leotar".

Za PVK "Leotar" zlatne medalje osvojili su Balša Šarenac tri, Helena Jovanović i Marija Čučković, srebrene su osvojili Nikola Telebak i Miloš Ćeranić po dvije, Jovana Telebak, Sanja Krivoglav, Helena Jovanović, Vidak Šarfenac, Nikola Lješković, Steva Zirojević i Gojko Janković, a bronzu su osvojili Veljko Jovanović tri, Nikola Telebak i Gojko Janković po dvije, Lara Pujić, Jovana Telebak, Dušan Mirdinja, Filip Jokanovič, Stevan Zirojević, Miloš Ćeranić, Srđan Kurtović, Nikola Lješković i Jovan Topalović.