230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotarovi strijelci donijeli nove medalje u Trebinje

Protekolog vikenda u Bijeljini je održano Prvenstvo Republike Srpske u vazdušnom oružju za 2017 godinu - domaći program u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji.

170704 стрелци1

Najbolji Strelci Omladinskog streljačkog kluba Leotar u disciplini vazdušna puška okitili su se sa dvije medalje u pojedinačnoj i jednom medalje u ekipnoj konkurenciji.

Ekipa na pušci (Jaredić, Šotra i Janković ) sa upucanih 902 kruga zauzela je drugo mjesto u juniorskoj konkurenciji.

U pojedinačnoj konkurenciji juniori Leotar Aleksandar Jaredić u disciplini vazdušna puška zauzeo je drugo mjesto, a Aleksandar Šotra treće mjesto, bolji od njih bio je samo Nemanje Debelnogića člana ekipe Glasinac.

U seniorskoj konkurenciji – pojedinačno Aleksandar Jaredić je uspio da osvoji bronzu čime je ovaj mladi trebinjski strelac nastavio svoj uspješni niz u disciplini vazdušna puška – domaći program.

Na Prvenstvu Republike Srpske nastupilo je sedam klubova u domaćem programu.

”Ovo je još jedna od mojih veoma uspješnih sezona jer sam na Prvenstvu Republike uspio osvojiti dvije medalje. Prije dvije godine sam postao prvak Republike Srpske u ovoj istoj disciplini tada kao pionir tako da mi je ova medalja u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji samo potvrda mog ličnog napredovanja i veliki motiv za još jače zalaganje u međunarodnom programu – Aleksandar Jaredić, član OSK Leotar.

170704 стрелци