230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

U Bileći pronađeno oko 140 gr. marihuane

Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Policijske uprave Trebinje izvršili su pretres stana u Opštini Bileća koje koristi lice inicijala N.D. kojom prilikom su pronađena dva pakovanja zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu, ukupne težine 121,5 grama kao i niz predmeta koji se koriste prilikom pakovanja opojne droge.

140404 policija1 Tokom pretresa, takođe, je pronađeno i više destina komada metaka za različito vatreno oružje. Svi pronađeni predmeti su izuzeti izdavanjem potvrde o privremenom oduzimanju predmeta licu inicijala N.D.

Prije početka pretresa u haustoru zgrade pronađeno je jedno pakovanje zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne težine 22 grama, koje je radnjom uviđaja izuzeto.
Protiv lica inicijala N.D. Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju će biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela: „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.
Policijska uprava Trebinje je do sada dokumentovala 10 krivičnih djela „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“, jedno krivično djelo „Omogućavanje uživanja opojnih droga“ i više desetina prekršaja.
Oduzeto je oko 5 643,5 gr. opojne droge marihuane, 92 gr.amfetamina, 240 gr. sjemena kanabisa i 15 tableta ekstazija.