230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Frizerska akademija FAIPA podijelila diplome prvoj generaciji frizera

Frizerska akademija FAIPA iz Trebinja je protekle večeri uz prisustvo brojnih zvanica u motelu "Jazina" podijelila diplome prvoj generaciji frizera koji su  uspješno zavšili svoje diplomske zadatke.

170708 фаипа

Cjelovečernjim eventom - koktel žurkom i modnom revijom krunisana je prva školska godina FAIPE. Zaslužene diplome dobili su frizeri koji su stekli visok stepen obrazovanja iz oblasti stilizovanja frizura.

Počasni gosti večeri su bili: Flavio Marselini, generalni direktor FAIPA iz Rima, Veselinka Životić, direktor škole "Nega i lepota" iz Beograda, Stefano Santamaria, tehnički edukator iz Rima i Zoran Visković, tehnički edukator iz Beograda.

Svi prisutni imali su priliku da se upoznaju sa kompanijom FAIPA Roma, uživaju u styling show-u, modnoj reviji, te koktel žurci i muzičkom programu koji je priredila Frizerska akademija FAIPA Trebinje. Nakon oficijelnog dijela večeri i podjele diploma polaznicima akademije organizovana je revija vjenčanica Jelene Riđešić, a za frizure modela bio je zadužen upravo Stefano Santamaria, koji je ovom prilikom gostima predstavio mladenačke frizure koje su trend u Italiji.

Gosti iz Italije će iz Trebinja odnijeti samo lijepe uspomene, kako na grad i sve ono što ga krasi, tako i na trud, rad i zalaganje zaposlenih u FAIPI, a kako su istakli, posebno su zahvalni na promociji popularnog brenda i visokokvalitetnih proizvoda iz Italije i na ovom tržištu, te će i ubuduće podržavati ovakve i slične manifestacije.

Ponosna na učenike prve generacije frizera Cvijeta Sekulić vlasnica FAIPE u Trebinju imala je samo riječi hvale za sve one koji su na bilo koji način pomogli u ostvarenju zacrtanih ciljeva Akademije, pa je u to ime organizovan i cijelovečernji event. 

"Prije nego se zahvalim polaznicima Akadeije Faipa - glavnim zvijezdama večeri moram da izdvojim nekoliko ljudi koji su svojim postojanjem dopriinjeli da ja večeras budem ovde sa vama.
Prvo moram da iskazem svoju sreću i zadovoljstvo što me je najljepši grad istočne Hercegovine prihvatio i što je dopustio da budem svoja među svojima. To nikako ne bi bilo moguće bez razumjevanja i nesebične pomoći Luke Petrovića, gradonačelnika grada Trebinja, zatim Flavia Marselinija generalnog direktora i osnivača Faipe iz Rima, koji je svojim dolaskom pokazao da vjeruje u moj projekat.
Naravno, tu je i Stefano Santamaria tehnički edukator Faipe iz Rima. Veliku zahvalnost za prijateljstvo i nesebičnu pomoć dugujem Vidu Ninkoviću. Kažu da roditelje ne možemo birati, oni su nam od Boga dani, a prijatelje biramo i na njih računamo samo kad ne možemo sami, Vido je prijatelj kakvog samo možete poželjeti". 

170708 цеца

Nema uspjeha bez velikog rada, ljubavi, ulaganja energije, razumjevanja i podrške

"Hvala Bogu sve sam to imala. U mene i ovaj projekat akademije Faipa od samog početka su vjerovali - moja sestra Nada Miranović, direktor škole za negu i lepotu iz Beograda Veselinka Životić i naš edukator Zoran Višković" istakla je Sekulić u svom obraćanju.

Frizerska akademija FAIPA Trebinje uskoro vrši upis novih članova, o čemu ćete biti blagovremeno obavješteni.

(Spomzorisano)