230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

NOVO u Staroj Hercegovini - Luksuzni apartmani za maksimalan ugođaj

Objekat koji je pažnju gostiju iz cijelog regiona privukao jedinstvenim ambijentom, vrhunskom uslugom i najkvalitetnijim hercegovačkim specijalitetima, danas je za sve posjetioce otvorio nove smještajne kapacitete.

170712 апартмани 24

S ponosom Vam predstavljamo novootvoreni objekаt jedinstvenog dizajna MOTEL STARA HERCEGOVINA, namjenjen za duže i kraće boravke sa vlastitim parkingom, visokog standarda sa potpuno novim interijerom u kojem se gosti osjećaju maksimalno ugodno i zadovoljno.

Naime, novootvoreni Motel Stara Hercegovina posjeduje 4 luksuzna apartmana (4+2 ležaja), površine preko 30m2. Apartmani posjeduju sve što je potrebno kako bi gost maksimalno uživao u ugodnom ambijentu i dizajnu u koji je uloženo jako puno pažnje i truda, a koji se savršeno uklapa sa restoranskim dijelom ovog ugostiteljskog kompleksa.

Svi apartmani su klimatizovani i posjeduju LCD TV uređaj sa satelitskom antenom, mini bar i kupatilo sa tuš kabinom. Gostima je obezbjeđen besplatan parking prostor kao i bežični pristup Internetu.

Restoran Stara Hercegovina je odavno nezaobilazno mjesto ne samo Trebinjaca već i gostiju iz nama susjednih gradova upravo zahvaljujući kvalitetu usluge i izrazito profesionalnom i ljubaznom osoblju koje se brine o tome da gost iz ovog objekta izađe sa najboljim utiscima.

Da podsjetimo, Stara Hercegovina je objekat izgrađen po uzoru na stare hercegovačke kuće, pokriven je ražanom slamom i kamenim pločama baš onako kako su to radili drevni hercegovački majstori u kamenu. Posebnu čar ovom objektu koji je dovoljno blizu svima koji su željni pravog odmora i opuštanja daje ljetnja bašta čiji kapacitet je pedeset mjesta.

Vaše je samo da dođete, ponesete pozitivne misli i raspoloženje, a sve ostalo prepustite izuzetno profesionalnom osoblju restorana i motela Stara Hercegovina.

Dobro došli u Staru Hercegovinu!

(Sponzorisano)