230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Mokri Dolovi i Hrupjela u finalu 61. Olimpijade

Protekle noći odigrano je veoma uzbudljivo polufinale 61. tradicionalne trebinjske Olimpijade u malom fudbalu u kome su snage odmjerili Gorica i Mokri dolovi, odnosno Hrupjela i Glavna ulica.

170726 олимпијада

Prvi susret je završen neriješenim rezultatom, pa je prvi finalista odlučen izvođenjem penala. Iako je nakon izvođenja druge serije penala pri dvostrukoj odbrani izvanrednog golmana Gorice Rista Perišića, situacija za branioce titule izgledala mnogo povoljnije, ipak su se bolje snašli igrači Mokrih dolova koji preokreću za konačnih 2:3. 

Drugi susret je donio još uzbuđenja. Sportska dvorana nije mogla da primi više gledalaca, pa su ljudi stajali i sjedali i na za to nepredviđenim mjestima. Ekipa Hrupjela pojačana hrvatskim internacionalcem ubjedljivo je savladala Glavnu ulicu rezultatom 5:1. Sjajan posao je odradio sudijski par Rade Vukasović i Danko Butulija.

Ove večeri uručena je i nagrada za publiku. Sretni dobitnik postao je bogatiji za Plazma TV. Organizator Trebinjesport i u finalnoj večeri Olimpijade koja je u petak takođe nagrađuje publiku, ovoga puta sa konzolom Play station PS4.

Mečevi su se igrali u Sportskoj dvorani zbog iznenadne kiše.

REZULTATI POLUFINALNIH UTAKMICA:

„GORICA“ – „MOKRI DOLOVI“
(Utakmica završena penalima 2:3)

„HRUPJELA“ – „GLAVNA ULICA“ 5:1
D. Marinović      V. Todorović
D. Džudža
Z. Milić
D. Marinović
D. Marinović

Dio uzavrele atmosfere: