230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

MIKROFIN: 20 godina poslovnog uspjeha

Uz hit komediju "Celo telo tu me boli" banjalučkog pozorišta „Jazavac“, Mikrofin je sa Trebinjcima proslavio 20 godina uspješnog poslovanja.

170803 представа

Ovu banjalučku kompaniju karakterisao je stalni uspon, kako u širenju poslovne djelatnosti, tako i u proširenju obima poslovanja i broja zaposlenih. Tako je Mikrofin iz mikrokreditne organizacije prerastao u finansijsku grupaciju, koja u svom sastavu sadrži banku i osiguravajuće društvo, broji blizu 600 zaposlenih i 56000 zadovoljnih klijenata.

„Veliki uspjeh Mikrofina je što smo tokom ovih 20 godina pomogli brojnim preduzetnicima, poljoprivrednicima i fizičkim licima da ostvare svoje finansijske ciljeve i potrebe, a pritom sami rastući profitabilno, zdravo i poslujući na društveno-odgovornim osnovama. Zadovoljstvo je proslaviti ovako važan jubilej u društvu klijenata, saradnika i prijatelja ovdje u Trebinju večeras“, izjavio je Nenad Kandić, Šef filijale Mikrofina u Trebinju, dodavši: „Naše opredjeljenje je da i dalje ulažemo u preduzetništvo i inovacije, kao i u sve grane poljoprivrede“, izjavio je Nenad Kandić.

Od 1997. godine do danas, Mikrofin je odobrio preko 2 milijarde KM kredita za stanovništvo i privredu, zadržavši čvrstu lidersku poziciju na tršištu mikrofinansija. Za dvadeset godina poslovanja Mikrofin je aktivno doprinio razvoju zajednice u kojoj posluje kroz brojne investicije u kulturu, obrazovanje i humanitarne projekte. Dvadesetu godišnjicu obilježava brojnim donacijama, od kojih se posebno ističe izgradnja dječijih igrališta u 5 gradova BiH, kao i brojne predstave i koncerti koji će do kraja godine biti organizovani uz besplatan ulaz za publiku.

Gradsko pozorište „Jazavac" je banjalučko pozorište prepoznatljivog identiteta, a predstava ”Celo telo tu me boli” u režiji Nikole Pejakovića je jedna od njihovih najpopularnijih predstava. Predstava se na komičan način bavi našim društvom i prikazuje sudar dva svijeta u apsurdnoj svakodnevici koja nameće i potencira iskrivljene vrijednosti.

„Sa velikom radošću nastavljamo saradnju sa kompanijom Mikrofin koja je bila uz Gradsko pozorište „Jazavac“ u trenucima kad je opstanak našeg pozorišta bio u pitanju. Uz njihovu pomoć smo preživjeli i nastavili s radom. Predstavu Celo telo tu me boli igramo 77. put i i veliko nam je zadovoljstvo igrati pred trebinjskom publikom, kao i to što ćemo obradovati publiku u još nekoliko gradova u BiH“, izjavio je glumac Ljubiša Savanović.

(Sponzorisano)