230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

NOVI UPISNI ROK NA FRIZERSKOJ AKADEMIJI FAIPA

Frizerska akademija FAIPA vrši upis novih polaznika za frizere. Pridružite se pobjedničkom timu, učite od najboljih, postignite najviše.

170130 фаипа1

Nastavnici i predavači FAIPE, školovani u svjetskim trening centrima, sposobni su da Vam u potpunosti i na pravi način prenesu sve vještine i znanja ovog zanata. Ako ste se odlučili za upis na kurs za frizera i frizersku akademiju Faipa, napravili ste odličan odabir, jer su mogućnosti beskrajne.

Polaznicima akademije omogućene su edukativne ekskurzije tokom školovanja, kroz posjete stručnim sajmovima, te učešće na seminarima i takmičenjima.

Misija Akademije, koja je nedavno ispratila prvu generaciju frizera čime je krunisala jednu uspješnu godinu, je svakako usavršavanje stručnog kadra, te postavljanje standarda u obrazovanju mladih frizera u Trebinju i regionu.

Obrazovni sistem je sačinjen u vidu:

Osnovnog kursa u trajanju od 9 mjeseci, koji ima za cilj da sve polaznike osposobi za samostalan rad nakon završetka akademije.
Namjenski kursevi, omogućavaju već formiranim frizerima da dopune i unaprijede svoje postojeće znanje.
Akademiju mogu upisati svi koji imaju završenu osnovnu školu i svi koji su željni unaprijediti svoje znanje i saznati nove moderne tokove frizerskog zanata.

Kako se prijaviti?

Upis je već u toku i već imamo nekoliko prijavljenih kandikata. Prijave se mogu vršiti putem telefona 065/166-995, e:mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., www.faipa.ba i facebook stranice Faipe.

Frizerska akademija FAIPA, istoimene renomirane italijanske firme koja proizvodi vrhunske preparate za kosu se nalazi u stambeno-poslovnom kompleksu "Luč" u centru Trebinja. 

Pored obrazovnog programa Faipa je specijalizovana za pružanje usluga profesionalnog šminkanja i stilizovanja kose za sve prilike kada želite da zasijete u punom sjaju.

FAIPA - SVE NA JEDNOM MJESTU

Na jednom mjestu uz pomoć stručnog i profesionalnog osoblja dobijate pravi tretman ljepote. Stilizovanje kose, šminkanje, a uskoro i uređivanje noktiju, a sve to sa preparatima visokog kvaliteta poznatih svjetskih brendova.

NOVI AMBIJENT ZA UŽIVANJE

U saradnji sa kompanijom Image Master iz Trebinja, Faipa preuređuje svoje prostorije kreirajući ugodan ambijent uz maksimalnu funkcionalnost i uživanje svih koji tu borave.

(Sponzorisano)