230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Tijana Bogićević snimila spot nadomak Trebinja (video)

U režiji našeg Trebinjca Branka Koprivice na Youtube-u je objavljena i zvanična verzija spota za singl "Ti imaš pravo" - u izvođenju jedne od najtalentovanijih pjevačica na domaćoj pop sceni Tijane Bogićević.

170830 tijana1

Foto: Branko Koprivica

Spot je sniman selu Dobromanima u predivnom ambijentu "Baba Mara's Place", nadomak Trebinja. Pored režije Koprivica je radio i na montaži spota, a u ostvarenju ovog muzičkog projekta je učestvovao i veliki broj ljudi iz našeg grada, koji su bili i tehnička i organizaciona podrška. Tijana je od prije poznata trebinjskoj publici, a sve simpatije je pobrala nastupajući u Starom gradu sa Brankom Koprivicom, Aleksandrom Banjcem i Nikolom Pejakovićem.

Pjesmom, koju potpisuje Dušan Alagić. ovogodišnja srpska predstavnica na Evroviziji, najavljuje svoj prvi album. 

170830 tijana

(Foto: Tijana Bogićević Instagram)

Bio:

Tijana Bogićević je pevačica izuzetnih vokalnih sposobnosti koja već godinama nepokolebljivo neguje pravi pop zvuk, zahvaljujući čemu je, uprkos minimalnom medijskom eksponiranju, oko sebe okupila armiju vernih obožavalaca.
Karijeru je započela 2001. godine kao prateći vokal Vlade Georgieva, a numerom „Tražim“ koja je mesecima važila za najslušaniju na svim radijskim stanicama, debitovala je i kao solo izvođač te dokazala da je domaća muzička scena čekala upravo na nju. U maju mesecu ove godine Tijana je predstavljala Srbiju na takmičenju za „Pesmu Evrovizije“ numerom „In too deep“, ali to nije bio njen prvi susret sa ovom relevantnom muzičkom manifestacijim – i 2010. godine bila je deo našeg tima koji je pratio Ninu Radojičić. Ova lepa Novosađanka danas živi u Americi gde se preselila nakon udaje za pevača Marka Robertsona, a nedavno je plasirala novu pesmu „Ti imaš pravo“ koja bez velike pompe polako postaje pravi domaći hit.