230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

ZA PAMĆENJE: Lijep pogodak Gaćinovića za prednost Srbije! (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije stigla je do prednosti protiv ekipe Moldavije golom Mijata Gaćinovića koji sigurno spada među interesantnije u ovim kvalifikacijama za Svijetsko prvenstvo.

170903 mijat

Napadala je reprezentacija Srbije od početka meča, ali je mrežu Moldavaca „otključala“ u 20. minutu, i to na način koji možemo opisati kao izuzetno interesantan.

Potekla je akcija od Matića, usledio je pas sa Kolarova, da bi fudbaler Rome uputio centaršut po zemlji.

Činilo se da će loptu zahvatiti Kostić, kom je lopta i bila upućena, ali je on – promašio.

Ipak, ispalo je najbolje moguće po reprezentaciju Srbije, pošto je grešku kolege iz nacionalnog tima ispravio Gaćinović, koji je fantastičnim udarcem doneo Srbiji prednost od 1:0.

170903 mijat1

GAĆINOVIĆ: Mogao sam samo da sanjam ovakav početak

Spski fudbaler iz redova Ajntrahta je juče imao najbolju partiju ove sezone.

Mijat Gaćinović je postigao prvenac u reprezentativnom dresu, a imao je i asistenciju prilikom gola Aleksandra Kolarova.

– Mogao sam samo da sanjam da mi krene ovako u seniorskom timu. Drago mi je što sam u ovim godinama počeo da igram. Nisam ušao bas opušteno, mada čim je pala kiša bilo je lakše. Bio je brži teren. Imamo vremena da analiziramo narednog rivala, a selektor će odabrati najbolji tim. Dobro smo ušli u utakmicu i na vreme postigli gol. Nije bilo teško na terenu, koliko je bilo teško za gledaoce. Nadam se da ću nastaviti ovako u Irskoj. Ako Bog da, rekao je Gaćinović posle pobede.

(Hotsport.rs/Youtube/SportEffort)