230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

FAIPA dosljedna u obećanjima - Novi kursevi i nove usluge

Frizerska akademija Faipa u Trebinju osnovana je sa ciljem da postavi standarde u obrazovanju mladih frizera, kao i da postane jedan od najvećih frizerskih brendova u regionu.

170915 faipa

Zacrtani cilj se polako i ostvaruje, a Faipa ne staje na tome već vrijedno radi na proširenju svojih djelatnosti, te svoje usluge podiže na još veći nivo.

Sa potpunim renoviranjem svojih prostorija i dolaskom novih akademaca Faipa širi paletu svojih usluga.

Pored Frizerske akademije Faipa organizuje i sledeće kurseve:

  • make-up
  • nadogradnja noktiju
  • depilacija 
  • masaža

Nastavnici i predavači Faipe, školovani u svjetskim trening centrima, sposobni su da Vam u potpunosti i na pravi način prenesu sve vještine i znanja. Ako ste se odlučili za upis na neki od kurseva i frizersku akademiju FAIPA, napravili ste odličan izbor, jer su mogućnosti beskrajne.

170915 faipa1

SALON LJEPOTE FAIPA

Pored obrazovnog programa Faipa je specijalizovana za pružanje usluga profesionalnog šminkanja i stilizovanja kose za sve prilike kada želite da zasijete u punom sjaju. Tu je i novi frizer Slađana Manojlović sa višegodišnjim iskustvom, koja će svojom kreativnošću i primjenom najnovijih tehnika stilizovanja kose napraviti najbolju moguću frizuru i pri tom Vam dati savjet o korištenju najboljih preparata, kao i načina za njegu Vaše kose. 

To nije sve, od sada u Faipi možete uživati u masaži, uraditi pedikir i manikir, te dobiti kozmetički tretman - mezoterapija bez igle (trenutno podmlađivanje sa dugotrajnim rezultatima).

IMG 2397

Uvjerite se u profesionalnost osoblja FAIPE i kvalitet njihovih usluga i rezervišite Vaš termin na kontakt broj ‎065 900 909.

Dobrodošli u FAIPU

Frizerska Akademija Faipa Trebinje
Adresa: Vuka Karadžića 10 - Lamela 2
Kontakt: +38765166995
www.faipa.ba

(Sponzorisano)