230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Veterani Zvezde bratski dočekani u Trebinju (foto)

Više od 1.000 gledalaca na tribinama fudbalskog stadiona "Police" u Trebinju, uživalo je u majstorijama bivših asova Crvene Zvezde.

170918 zvezda

Susret starih prijatelja, na opšte zadovoljstvo punog gledališta, protekao je u pravom fudbalskom nadmetanju u čemu su, očekivano, prednjačili Zvezdaši. Otuda i njihova ubijedljiva pobjeda iako su i bivše zvijezde Leotara imale svoje šanse. Prema očekivanjima pobijedili su veterani Crvene zvezde rezultatom 7:1.

U svečanoj, domaćinskoj i bratskoj atmosferi veterani Zvezde dočekani su toplo i srdačno, a utakmica je protekla u više nego fer i korektnoj igri. Trebinjski veterani su danas sa fudbalskim idolima bivše Jugoslavije i Evrope za sve posjetioce priredili pravu sportsku poslasticu.

Predsjednik Sportskog udruženja Leotar Simeon Dučić ovom prilikom je rekao da će organizacija ovog druženja samo osnažiti već dugogodišnju uspješnu saradnju Leotara i beogradskog kluba. 

Naravno, danas je druženje bilo u prvom planu, pa će tako igrači večeras u obližnjim restoracijama obnoviti stara prijateljstva i evocirati uspomene na saradnju ova dva kluba sa velikom tradicijom.