230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Kafanica - Mjesto gdje briga nestaje i žurka ne prestaje

Uragan Irma nas je zaobišao, ali nas nisu zaobišle lude žurke, sedmica iza nas je dokazala da je Kafanica ''number one'' u regionu. 

170922 kafanica

A mi radimo radimo sve da svaka sledeća žurka bude bar za nijansu bolje od prethodne.

Dobro poznati slogan ''sve je u redu, petak je u sredu'' i ovoga puta važi za Kafanicu. Krećemo sa još jednom žurkom koja ima svoju premijeru u našem gradu, po prvi put u Bileći, samo u Kafanici, akustično veče sa ''Baltazar'' bendom, dođite da zajedno uživamo uz hitove zabavne i narodne muzike. Četvrtak je, kao i obično, dan za mamurluk, a Kafanica nastavlja sa žurkama u petak.

Svaki petak je ludi petak, ali kod nas je kao i uvijek najluđi, čekamo vas u dobro poznatom ambijentu, sa ljubaznim osobljem, najboljom muzikom i atmosferom na samom vrhuncu. Ludi petak, sinonim za dobar provod.

Subotu smo rezervisali za dame, očekuje vas jos jedan Ladies party, ali ovaj put sa mnogo noviteta, uz gratis Cherry liker. Za dame smo pripremili i nagradnu igru koja će da traje mjesec dana, svaka djevojka će moci da ispuni kupon (ime i prezime...), i ubaci u bubanj, a one najsrećnije čekaju veoma vrijedne nagrade brenda Victoria's secret, frizure, nokti, šminkanje...

Definitivno je da to može samo Kafanica.

U prilogu ovog teksta dodajemo i foto album od proteklog petka, da se podsjetimo kako to radi Kafanica!

Čekamo vas na starom mjestu, tamo gdje briga nestaje, žurka ne prestaje, a alkohol, dobra atmosfera i savršen provod nemaju adekvatnu mjernu jedinicu - Vaša Kafanica!

(Sponzorisano)