230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trijumf Podruma vina PETIJEVIĆ na Novosadskom sajmu - Povelja za kvalitet i 3 Velike Zlatne medalje

Eminentni Podrum vina PETIJEVIĆ bio je učesnik 50. Jubilarnog međunarodnog Sajma turizma u Novom Sadu, gdje je osvojio najznačajnije nagrade za kvalitet svojih proizvoda, kao i razvoj vinskog turizma afirmišući na taj način, ne samo svoj biznis, već Trebinje i Hercegovinu kao podneblje na kojem se prave proizvodi vrhunskog kvaliteta.

171006 petijevic

Naime, vinarija Petijević osvojila je jednu od najznačajnijih nagrada Novosadskog Sajma - Zlatnu povelju za razvoj vinskog turizma i vrhunski kvalitet gastronomske ponude.

Pored toga Podrum vina Petijević se sasvim zasluženo okitio sa 3 Velike Zlatne medalje i to:

  • Velikom Zlatnom medaljom za kvalitet interijera i izuzetan izgled i uređenost eksterijera
  • Velikom Zlatnom medaljom za liderstvo po broju turista u oblasti vinskog turizma
  • Velikom Zlatnom medaljom za visok kvalitet gastonomske ponude

170601 петијевић

Da podsjetimo, Podrum vina Petijević vlasnik je više domaćih i međunarodnih priznanja za kvalitet vina i rakija, a izuzetno prijatni, pravi hercegovački ambijent vinarije Petijević i ove godine posjetio je rekordan broj gostiju iz cijelog svijeta.

Iduću sezonu planiraju da dočekaju sa novim vinogradima autohtone sorte Žilavka sa oko 7.000 čokota, a oprobaće se i sa sortom Tamjanika sa oko 1.000 čokota, dok su u najavi i nove vrste vina, oplemenjene aromom barika, koje će ovoj eminentnoj vinariji dodati još jedan pečat kvaliteta.

Zavirite u Vinariju PETIJEVIĆ - Evo zbog čega se gosti uvijek vraćaju