230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

FAIPA nagradila 72 dame besplatnim šišanjem

Naime, kako smo i navikli od Faipe, ona brine o vašoj ljepoti, svojim klijentima pružajući najviši kvalitet, a učenicima akademije prenosi znanje i iskustva vrhunskih majstora.

170621 фаипа

Naime, protekle sedmice 72 dame su dobile vrhunski tretman stilizovanja kose i to potpuno besplatno. FAIPA se ovom prilikom zahvaljuje svim damama na ukazanom povjerenju, i obećava da će nastaviti da iznenađuje pripadnice ljepšeg pola i u budućnosti.

170928 faipa12

SALON LJEPOTE FAIPA

Pored obrazovnog programa Faipa je specijalizovana za pružanje usluga profesionalnog šminkanja i stilizovanja kose za sve prilike. Tu je i novi frizer Slađana Manojlović sa višegodišnjim iskustvom koje je stekla na akademiji u Milanu (Italija), a koja će svojom kreativnošću i primjenom najnovijih tehnika stilizovanja kose napraviti najbolju moguću frizuru i pri tom Vam dati savjet o korištenju najboljih preparata, kao i načina za njegu Vaše kose.

Glavzdrav - Formula za očuvanje mladosti, sad i u Frizerskoj akademiji FAIPA

U Faipi možete uživati u masaži, uraditi pedikir i manikir, te dobiti popularni kozmetički tretman - mezoterapija (trenutno podmlađivanje sa dugotrajnim rezultatima).

Kvalitetnom uslugom u modernom ambijentu učinićemo da se osjećate posebno, relaksirano i zadovoljno. Zahvaljujući iskustvu, stalnom usavršavanju i praćenju inovacija i trendova u svijetu naš kreativni tim će vam pomoći da dobrom i odgovarajućom frizurom i drugim tretmanima izrazite svoju individualnost i drugačiji životni stil.

Uvjerite se u profesionalnost osoblja FAIPE i kvalitet njihovih usluga i rezervišite Vaš termin na kontakt broj ‎065 900 909.

Dobrodošli u FAIPU

Frizerska Akademija Faipa Trebinje
Adresa: Vuka Karadžića 10 - Lamela 2
www.faipa.ba

(Sponzorisano)