230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

HŠK Zrinjski - FK Leotar 0:0

20.02.0211. Juče su se na stadionu Branitelja u Rodoču u generalnoj probi pred nastavak prvenstva sastali HŠK Zrinjski i FK Leotar. Susret je završio neodlučenim rezultatom 0:0 . Utakmicu je po izuzetno vjetrovitom vremenu pratilo oko 250 gledatelja.

110220-hsk-zrinjski-fk-leotar

 

Zrinjski je krenuo u sastavu:

Hadžić, Popović, Aničić, Džidić, Stojkić, Stjepanović, Duro, Salčinović, Kutalija, Zadro, i Selimović. Još su igrali: Markić, Sušić, Pehar, Perić i Miličević.

Leotar je počeo sa:

Kukrika, Vučinić, Komnenić, Djajić, Šaraba, Delić, Andrić, Mandić, Marjanović, Cezar Kanario i Vranešević.

Prvo poluvrijeme gledali smo Zrinjski u borbi sa vjetrom . Pored toga što su Plemići imali protiv sebe vjetar bili su puno bolji protivnici. Imao je Zrinjski nekoliko odličnih akcija i prilika, Stojkić je pogodio stativu, a Salčinović je u par navrata bio kratak. I gosti su pokušali u par navrata, ali Hadžić je bio na mjestu. Na odmor se otišlo rezultatom 0:0.

Drugi dio bio je slabiji od prvog i vjetar je bio još jači. Zrinjski je cijelo poluvrijeme bio bolji, a Leotar se branio. Pokušali su Stojkić i Selimović, ali rezultat se nije mijenjao. U zadnjoj minuti Perić je sa par metara pucao u golmana gostiju.

Na kraju još jedna neodlučena igra Zrinjskog , ali u igri koja koja ulijeva povjerenje navijačima pred nastavak prvenstva.