230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Rukometaši Leotara pregazili Teslić

U okviru 6. kola Prve rukometne lige RS, rukometaši Leotara pred svojom publikom nadigrali su ekipu Teslića u svim segmentima igre i zabilježili novu pobjedu rezultatom 31:15 (16:9).

170509 рукомет

Predvođeni novim šefom stručnog štaba Milanom Simonovićem, koji je bio član šampionske generacije Metaloplastike iz Šapca dvostrukog evropskog prvaka i saigrača legendarnih Veselina Vujovića, Mileta Isakovića i drugih, trebinjski rukometaši prosto su oduvali mladu ekipu Teslić sa parketa dvorane u Bregovima.
Od prvog sudijskog zvižduka, Trebinjci su krenuli angažovano i disciplinovano što je vro brzo urodilo plodom. Odličnu partiju u otvaranju meča pružili su Bojović i Komnenović, tako da je Leotar vrlo brzo stekao prednost što je omogućilo trenerskom tandemu Simonović-Koraćević da naprave širu rotaciju i pruže šansu svim igračima.
Uz pomenute igrače, bolji od ostali u Leotaru bili su Tabaković i Kapor sa četiri, i mladi Tasovac i Uljarević koji su postigli po tri pogodka,
Kod gostiju vrijedan pomena je Dejan Bjelčević koji je postigao sedam golova.

"Odlična igra prvenstveno u odbrani pružila je mogućnost bržeg otvaranja i postizanja kako to mi volimo reći, lakih pogodaka. Posebno me raduje što je ovo bila izvaredna prilika da se novi šef struke Milan Simonović na parketu uvjeri u kvalitet igračkog kadra i sa čim raspolažemo kako bi što kvalitetnije mogao pripremiti narednu utakmicu koja nas očekuje protiv Drine u Zvorniku“ rekao je Dragiša Koraćević, trener RK „Leotar“.