230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

NASTAVLJA SE SJAJNA TRADICIJA TREBINJSKOG VATERPOLA

Poslije obnavljanja rada kluba i ljetnjih priprema Vaterpolo klub "Leotar" dobio je poziv od VK Borac iz Banjaluke za učešće na Vaterpolo kupu pod nazivom 1. "Borac kup", za igrače rođene 2001. godine i mlađe.

171031 Vaterpolo tim Leotar

Čuče: Vuk Varaga, Miroslav Batinić, Stefan Bekan, Filip Čolović, Gojko Janković, Miljan Milidragović, Petar Ratković, Vladimir Grgurević.

Stoje: Predsjednik kluba Zoran Čučković, Bogdan Kapor, Nikola Dervišević, Stefan Ratković, Nikola Lješković, Nikola Telebak, Kristijan Prodanović, Dositej Došlo, Sekretar kluba Branislav Krivoglav.

Pored domaćina koji je nastupio sa dva tima, učestvovovali su VK Marsonija (Slavonski brod), VK Spartak Prozivka (Subotica), VK Akademija B (Sarajevo), VK Sloboda (Užice) i VK Valjevo. Vaterpolo turnir počeo je svečanim otvaranjem u petak 27.10.2017. godine na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci.

"Poslije 37 godina VK Leotar odigrao je prvu utakmicu na veliku radost svih vaterpolista koji su sve godine gradili slavu Vaterpolo kluba "Leotar" i na veliku radost svih Trebinjaca koji vole vaterpolo. Vaterpolo klub "Leotar" odigrao je ukupno četiri utakmice u kojima smo pretrpili poraze, ali smo prezadovoljni otporom koji smo pružili. Naše zadovoljstvo leži u tome što smo samo četiri mjeseca uspjeli da treniramo i kao najmlađa ekipa na turniru pružili dostojan otpor svim učesnicima. Normalno da je ovo odličan podsticaj za ovu mladu ekipu, jer sa završetkom radova na zatvorenom bazenu dobijamo mnogo bolje uslove za treninge i za takmičenja" ističu iz Vaterpolo kluba Leotar.

171031 vkleotar